Cerrah

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GRANDMASTER tarafından 21 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba sevgili arkadaşlar ve sayın moderatörler
    Ben bugün bi cerrahla vuruş deniyem dedim x2 denedim arkadaşın kalkanı bitene kadar azami 28k vurdu. Enfoncerle denedim azami 30k acama cerrahın %6 lık vuruşu bugdamı çalışmıyomu

2. uçuş düzeni ni değiştirdiniz mi ?

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Uçuş Düzeni , Droit Tasarımları yada Herhangi Bir Besleme değişikliği olmadığından emin misiniz ?

Keyifli Forumlar

4. ewet aynı herşey

Her ikisinde de kıskaçla vurdum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Eylül 2015
  5. lazerlerin vuruşu değişkenlik gösterebiliyor. Zaten %6 ile %5 bonuslar arasında fazla da fark göremezsin. :)

6. coder545

coder545 User

roketi falan kapatip kristalonda dene %6 2 k etmiyo

7. Beyler ben diyom cerrahın %6 sı buga girip %0 yani hiç vuruş vermiyo olabilir. 28 binin %6sını alsan 29680 olur işte o vurduğum da tam 28000 olmadığına göre 28400 felan olsa 30k olur. Yani cerrahla da 30k vurmam gerekirken 28 k vurdum en fazla o kadar denedim de bi de roketleri kapalıydı zaten.

8. coder545

coder545 User

deneyip yazicam birazdan , 1`er talon kestim sonuc bu , mesela burda tasarimlar %5 ten fazla oluyo demekki duz golide max degeri vurmamisim baska tasarimlara gecip bidaha dene
    duz goli 15379
    enforcer 16347 %6.29
    surgeon 16462 %7.04
    hesap makinesinden olmasi gereken vurusu hesapladim %6 da 16391 vurmaliyim bazen lazerler max vurusunu da geciyor lf3 150den fazla vuruyor

Son düzenlenen: 22 Eylül 2015
  9. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Tasarımın bonusunda herhangi bir sorun yoktur. Dilerseniz Tarayıcı Geçmişini Temizleyin , Gemi Tasarımı Değiştirip , Tekrar seçin.

Düzelmediğini düşünürseniz , Her iki konfigürasyonu silip , Ekipmanlarınızı yeniden geminize yerleştiriniz.

Keyifli Forumlar

10. X4le yeri geliyor ben spektrumla 60 vururken bazen vuruş gemisiylede 60 vurduğum oluyor.Vuruş çok değişken zaten yüzde1 çok da etkilemez 20 000 in yüzde1i sonuçta 200 yani 20 000 20 200 çok yakın değerler.Cerrahın farkı vuruşta değil tp şeref ve ek jeneratörde vuruşta farkı yok denecek kadar az

11. coder545

coder545 User

fullendiginizde gelistirme size boyle diyecek , ben sana %1i kucumseyemezsin demedim ben sana %1 icin 87 kere lf4 gelistireceksin dedim

12. ErcanYılmaz ben %1 den bahsetmiyom bug nedeniyle %6 vuruş eksik olabilir dedim.

Neyse kapatın yaw boşverin bug varmı diye sordum sadece yokmuş heralde hade kolay gelsin

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Eylül 2015
  13. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Bu şekilde sormanız yinede iyi, genel bir sorun olup olmadığını bu şekilde anlaya biliyoruz.

Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.