Cerrahın gelmemesinin sebebi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Thê`Blàĉk tarafından 3 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sa beyler şuan oyunu kırdım ve neden gelmediğini buldum, sanırım yetkililer oyuna gelirse çok fazla dengesizlik çıkacağını düşünüyor bu +1 jenaratör yuvası olayından dolayı. O yüzden gelmiyor. Yoksa başka bir açıklaması o-la-maaaz!

2. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Bu tasarım yarışma ödülüydü satışa çıkacak diye bir bilgi vermediler.Ayrıca yapılan etkinlik bir daha yapılabilir o zaman yarışma yoluyla veya dükkanda satarlarsa elde edebiliriz. Düşüncenizde doğru olabilir.

İyi Forumlar.

•*Sehzade*• bunu beğendi.
  3. WOOOOOOTT satışa çıkacak diye bilgi vermediler mi? HAHAHAH

Cerrah Goliath
    En iyi iyileştiriciler ve hastalık bulaştırıcılar, gösterdikleri çabalar nedeniyle özel Goliath tasarımını kazanacak."Cerrah" tasarımı sınırlı bir süre için özel olarak sunulacak (bu süre sonunda tüm oyuncular için erişilebilir hale gelecek).
    Cerrah tasarımı kazananlara şu özel bonusları verecek:
    • +%6 hasar
    • +%6 şeref
    • +%6 tecrübe
    • +1 jeneratör yuvası

Okursanız sevinirim.

ALUCARD-BeRsErK bunu beğendi.
  4. -UZMAN-

-UZMAN- User

Evet bunu okumamışım :) Ama planladıkları bir süre varsa bu yüzdende çıkarmıyo olabilirler.Tekrar söylüyorum aynı etkinliği yapıp bu sefer satışa sunabilirler.

İyi Forumlar.

5. eheueeheueheue, güzel yanıt :D

6. Biraz daha zamanı var bekleyin.Tasarım gelicek ama önce yarışmalarda kazananların bi farkı olsun hele bi havalarını atsınlar.Ne zamanki tasarım sıradanlaşır o zaman pazara düşecektir

7. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Beklemede kalalım , forum ve oyunu takip edelim gelişmelerden haberdar olucaksınız :)

Konu kilitlenebilir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.