Cerrrrrah :)

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by ™S•L•A•Y•E•R, Oct 9, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. merhaba arkadaşlar yılbaşında cerrah çıkabilirmi tahminlerinizi alabilirmiyim bilim adamı gibi net soru sormadım tahmin alıcam sadece :)

2. 2 seçenek var, sana garanti veriyorum ki bu ikisinden biri olacak. Buna şüphen olmasın, içeriden admin arkadaşım var ondan aldım bilgiyi.
    1. seçenek ; çıkabilir
    2. seçenek ; çıkmayabilir.

Dipnot : Bu soruya böyle cevap :)

3. napçan cerrahı alt tarafı %1 fazla vurşu var enforcardan.ben aldım ama sen bana bakma.ben cerrahı sevdiğim için aldım :D.

4. Bende Cerrah kullanıyorum, o 1 jeneratör fazlası hiç azımsanacak bir durum değil, %6 hasar artışı bir kenara, bence en mükemmel özelliği 1 jeneratör fazla slotu :)

ZamanınEfendisi[TR] likes this.
  5. Dipnot: sen burda harcanıyon kardeş

6. Bence uri ile gelme kısmı artık son buldu gelirse payment olarak gelir. Cadılar bayramında geleceğini sanmıyorum diroit tasarımları muhabbeti var. Bir sonraki etkinlikte bakşa bir item üzerine tasarım olmaz ise gelebilir diye düşünüyorum.

7. aynen arkadaşa katılıyorum.biraz pahalı da gelse cerrah alınmaya değer.bir önceki mesajımda hem latife yaptım,hemde ''%1 vuruş fazlalığı için alınırmı'' diyenlere gönderme yaptım.yani sadece yeşil görüntüsü bile yetiyo cerrahı sevmeme.özellikleri de cabası.kaslırken elmasla çok iyi gidiyo.eğer kalkan geliştirmeleriniz varsa tabii.aegis gibi zannediyom bazen.biraz pahalı haklısınız ama değer diye düşünüyorum.%25 indirmle aldım.uri yetmediydi.225 bin uriye maloldu.iyi günler.

Last edited: Oct 9, 2015
    sametonur1905 likes this.
  8. Merhabalar;

Size şu zamanda kesin gelecek diye kimse bişey söyleyemez malesef.Bizlerde sizler gibi Almanyadan gelen bildirimler ile etkinlik zamanlarını ve neler geleceğini öğreniyoruz ardından size bildiriliyor.

İyi forumlar.

9. Bence Nüfuz Tasarımları gibi olmalı. Yani sadece Parazit etkinliği gelince satışa çıkmalı. Onun haricinde çok özel günlerde çıkmalı (bayram vb.). Fiyatı 300.000 Uridium bana göre az. Ama artık seçim yapılmış pek değiştirileceğini sanmıyorum fiyatın. Onun haricinde Surgeon kesinlikle çok iyi bir tasarım.

10. Cerrah çıkmaz artık en azından uridium ile.
    Hem cerrah hafife alınacak bir tasarım değil.
    %6 vuruş %6 şeref %6 TP veriyor ve ayrıyetten 1 ekstra jeneratör yeri daha ne olacaktı ki ?
    Ben şahsen almayı düşünmüyordum onun yerine hazarfen alacaktım klandaki arkadaşalr ısrar etti dediler sen al cerrah biz sana alıcaz hazarfeni diye ben kırmadım onları :D

11. o kadar süre cerrahı bekle oyunu bırakınca cerrah gelsin geldi diye tekrar dön 2 günde 300k uri kasama dükkandan gitsin ve birdaha aylarca gelmesin ayıp bu işler kaçıranlar için tekrar uridiumla cıkması lazım enayi mi var burda da paymente koyup cerrah geldi diyolar anlamıyorum

12. Oyunu takip etmemen senin suçun diye düşünmüyorum öyle yani.
    Sen kendin kaçırmışsın onların yapabileceği birşey yok.

13. onların yapabileceği şey var nasıl yok dükkana tekrar koyucaklar bu kadar basit pusatı 1 ay sonra dükkana koydular cerrah neden 2.defa gelmesin veya neden pusat gibi kalıcı olarak kalmasın ben çözemiyorm bu işleri

14. Cevap çok basit, online oyun oynayan insanlar bu terime aşinadır. Cerrah bir "unique" tasarım :)

aries123 likes this.
  15. Temennim çıkmaması yönünde!

aries123 likes this.
  16. aries123

aries123 User

Cerrahta ne tasarımmıs arkadas alın pusatta aynı sayılır hemen hemen bakın ciddi soyluyorum iyi dizilmis bir konfi ile ful +ful gemiye kafa atıyorum. Gemim ise 8 iris 1 apis ful havoc 10 lf4 25 arge ve kıskac ile pusat tabikide cift ve sepi unutmamak lazım cift nezaman cıksa 6tane alıyorum tavsiye ederim x4 le suan 46-50 k arası göruyorum. Ama cıksa alırım goliyide arada kullanıyoz sonucta :)

17. Cerrah zaten 2. kez geldi . Onuda kaçırmışsın geçmiş olsun :)

18. Tom_Cat

Tom_Cat User

300k uridyum az bir miktar değil,2-3 ayda çıkar yine.

19. o gün pusat çıkmıştı %30 indirimle.elimde 175b civarı uridium vardı birde zeta açıktı.alayım dedim.pusatı sevmiştim. canım da bi pusat tasarımı almayı çekmişti.indrimde cezbetmişti beni. ne hikmetse;tasarımı aldım sanırım hemen ertesi günüydü cerrah geliverdi dükkana.cerrahın urdiiumla dükkana geleceğini sanmıyordum.paymentle satarlar diyordum.şansa bak dedim kendi kendime.tabii 300b uridium kısa sürede nasıl toplayayım değil mi?her neyse!ogün bizlere %30 indirim kodu verileceği haberi duyurulmuştu bir şekilde.heyecanlandım.cerrahı alabilme umudu doğmuştu içime.gelen kod ile %35+%25 indrim alsam 120b uri civarına geliyordu tasarım.şevklenmiştim. ne yazıkki hüsrana uğramıştık.çünkü sözler tutulmamıştı.1. cerrahı kaçırdım.baktım sonradan 2. cerrah satşa sunulmuş.elimde yine 175b uri civarı var ne hikmetse.2. cerrrah kaçmadan elimi güçlendirmeye çalışmıştım.225b uri elde etmeye çalışmıştım.ve başarmıştım.hikayenin sonu: %25 indirimle 225b uriye ancak sahip oldum çok istediğim tasarıma...
    Keyifli Hikayeler.

20. ful+ful adam senin geminden kafa yiyosa onda sorun vardır kardeşim :) artık yapcak bişe yok elbet tekrar dükkana düşecektir düşüncede alırız

aries123 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.