Çet Banları İçin Çözüm Lütfen

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KRAL*ARTHUR[éfé]TR5V tarafından 16 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. öncelikle darkorbit oynayan tüm oyuncular chat ile sıkıntısı çok oluyor çetbanları süreleri çok fazla bir diğeri bazı oyuncular istemi dışında hesapları başkalarının eline geçiyor küfür ediliyo bu benim başımada geldi ve adminler sınırsız ban atıyor bu çok kötü bişey bunun başka bir yolu olması lazım bu oyunun engüzel tarafıda çetin olması çetin kullanılması yoksa oyunun bir anlamı kalmaz lütfen siz değerli adminlerden ricam.süresiz banlanma yerine örneğin oyuncuya 1ay uzaklaştırma 1hafta uzaklaştırma veya ban sebebine göre çetinin açılması için örneğin 10.000uridiuma çet açılır veya 50milyon kredi verirsen çetin açılır gibi diğer alternatiflerde olması lazım yıllardır biz darkorbit oyuncuları çetbanlarından dolayı çok sıkıntı yaşıyoruz savaştığımız bazı klanlardaki çet adminleride sınırsız ban atıyollardı bunun bu derecede olması çok kötü sizden bu konu hakkında değerlendirmenizi istiyorum teşekkür ederim şimdiden

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Kurallar bence gayet uygun tartışma ortamı yaratılmaması için vardır.Eğer ki bu cezaları alıyorsanız sonucuna katlanmak zorundasınız. Unutmayınız birşey söylemeden önce neler olabileceğini düşünün.

İyi forumlar

3. demesi çok kolay hemen ağızdan çıkıyor adminim ama örnek vereyim adamın gemisinin bilgileri başkasına ulaştı budurum çok oluyor oadamda bunun hesabından küfretti bu adam hesabını kurtardı diyelim peki çeti ban yemiş burda onun suçune süresiz çet banı kadar saçma birşeymi var itirazımız bundan ötürü kurallara karşı değiliz fakat kişinin kendisini savunma hakkını elinden alan bir sisteme karşıyız teşekkürler

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Kendinizi savunabilirsiniz ama şöyle bişey var hesap güvenliğinden sahipleri sorumludur.Ve bu olacakların sonucunda bizler sorumlu değiliz.

İyi forumlar

5. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Yanlışlıkla gönderilmiş olabilir.Tekrardan ticket açabilirsiniz.

İyi forumlar

6. sayın yetkili kolay gelsin grup ekranında yanlış bi kelime yazdım ayın 26 sına kadar ban aldım rica etsem kaldıra bilirmisiniz ıd *********

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Haziran 2016
  7. Chat banlarına kalıcı çözüm Ts kullanıp Chati kapatmaktır.Çok ihtiyaç duymadan da girmemektir

8. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Support ile iletişim haline geçmeniz gerekmektedir.Bizler forum üzerinden birşey yapamıyoruz.

Konuyu kilitliyorum.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.