Cevap hakkı doğduğu için Tekrar konu açtım

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve _KIYAMET_ tarafından 14 Kasım 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Zorla foruma girdirip illa yazdırıyorsunuz.

Ben oyunu kötülemiyorum var olan gerçekleri yazıyorum. Oyunda olmayan şeyleri yazıp oyunu mu kötülüyorum ? Eğer %100 eminseniz işte şurada oyunda gerçekten olmayan şunu yazmışsın diyerek kanıt gösterebiliyorsanız gösterin yoksa susun.

Belki eski ekran görüntüleri dersiniz diye tarih ve saat gözükecek şekilde aldım.

Anasayfa :

Sevkiyat :

Açık Arttırma :

Diğerlerinin ekran görüntüsünü almaya üşendim. Ayrıca Birleştir kısmını açınca aradan biraz zaman geçtiğinde kilitleniyor. Oyun ekranını full ekran yapınca komple bilgisayarı kilitliyor.

Benim hedef aldığım bir grup yok ama aksine belli bir grup var ( Göreve gelip gidenler dahil ) ama onlar benimle uğraşıyor. Konularıma veya mesajlarıma damdan düşer gibi gelip ileri geri konuşanlar onlar. Ayrıca onlar ileri geri mesajlar yazıyor günlerce forumda o mesajla duruyor ama bir ceza almıyorlar. Ben cevap yazınca gelip yine sadece beni banlıyordunuz.

Neyse yetki sizde ya hani o yüzden istediğinize ceza verip istediğinize de vermiyorsunuz. Forum kuralları geneldir kişiye özel değil. Ama sizler kişiye göre forum kurallarını uyguluyor veya uygulamıyorsunuz. Senelerdir forumda olanlar belli ve bu zamana kadar görenler gördü bilenler biliyor. Ne kadar uygun dille ve forum kurallarına uygun yazılırsa yazılsın banlamak istediğinizi gayet iyi banlıyorsunuz.

Bakın bir şeyi kötülemek var olmayan şeyleri varmış gibi göstermek veya yazmaktır. Çamur at izi kalsın misalidir. Fakat ben oyunda olan sorunları yazıyorum. Ayrıca ben durduk yere kimseyi hedef almadım aksine belli kullanıcılar konularıma veya mesajlarıma cevap olarak yazıyorlar. Mesajları forumda günlerce durdu ve acaba bir görevli gerekeni yapacak mı diye ben cevap yazmadım. Ama en sonunda çok profesyonel forum ekibinden bir icraat göremedim. Ben cevap yazınca da ne hikmetse 1 gün bile geçmeden forumdan banlanmıştım. İşin diğer garip tarafı benim konuma gelip doğrudan beni hedef alanlar ceza almamıştı. Neyse ki forum kurallarını doğru şekilde uyguluyor ve görevlerinizi çok başarılı şekilde yapıyorsunuz.

Ayrıca hayal aleminde yaşıyorsunuz. Benim bir tayfam veya ekibim yok. Birisi gözüne takılan bir durumu raporluyor diye benim tayfamdan ya da ekibimden oluyorsa vay sizin halinize. :)

Yukarıda ALLAH var. Ben forum üzerinde en iyi muhabbet ettiğim kişiyi bile forum kurallarına uymadığı için banlamıştım. Elimden geldiğince kişiye göre değil kurallar neyse onları uygulamaya çalıştım. Fakat benden sonra hele ki belli bir tarihten sonra gelen görevliler tam tersine işlerine geldiği gibi forum kurallarını uyguladı veya uygulamadı. Gören gördü bilenler de biliyor.

Bu arada benimle ilgili alakasız ve hayal ürünü mesajlar yazmazsanız sevinirim. Foruma girmemede gerek kalmaz. Yani cevap hakkım ortaya çıkmadığı için foruma girmem ve rahat rahat forum kurallarını uygulayıp görevinizi başarılı şekilde yaparsınız. :)

Son düzenlenen: 14 Kasım 2022
  2. Amiral34

Amiral34 Guest

Merhaba,

Yazdığınız yazıları okumadan sohbet bölümüne aldım ve okumadan cevap veriyorum. Bunca oyuncuda yazıların gözükmemesi adı altında bir sorun yoksa ve bu sorun sizde varsa sizin kendi probleminizdir. Bizler size kaçar defa driverları güncelleyin gerekli programları yükleyin vs vs diye defalarca kere söyledim-Söyledik. O yüzden bu yazıların gözükmemesi konusunda halan daha darkorbit i suçluyorsanız benim yapabileceğim birşey yok.

Konu tartışmaya kapatılmıştır. @TR|SUBUTAY .

Saygılarımla,

Amiral34.

Dontforgetme bunu beğendi.
  3. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Konunun buraya taşınmasına neden gerek duynuz? Neyse aman kimse görmesin. :)

Bahsettiğiz yazılım , güncelleme , program vb olabilen herşeyi yaptım. Kaldı ki bu sorun bir tek bende değil. Yazıların gözükmemesi bir çok kişide var. Diğer yazdıklarımda yani Birleştirde kilitlenme ve full ekran yapınca kilitlenme durumları. Foruma ara ara konular açılıyor. Fakat bir çok kişi resmi olarak oyunun tarayıcısını bir çok nedenden dolayı kullanmıyor. Bazıları çok fazla kasmaya neden olduğu için alternatif yollardan eskisi gibi tarayıcı üzerinden oynuyor. Firma tarafından kesin olarak yasak diye açıklama olmadı o ayrı konu ama yasal diye de bir açıklama olmadı.

Global bir oyun firması istemci adı altında flash player gömülü oyuna özel bir tarayıcı çıkartıyor ve bunu herkeste aynı şekilde sağlıyamıyorsa sorun oyuncuda mı oluyor ? :) Ne yapayım yeni bir bilgisayar mı alayım ? Alsam bile kesin çözüm olacak mı o bile belli değil.

4. Amiral34

Amiral34 Guest

Genele taşıdığım zaman birçok oyuncu araya girip farklı farklı şeyler yazıp konuyu farklı yerlere taşıyacağını düşündüm. Herhangi bir korkum yoktur, eski yerine taşındı.

5. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Burası oyunun forumu yani temelde bir forum. Kurallar dahilinde konular açılabilir ve mesajlar yazılabilir. Geçmişte bir çok konum ve mesajım ortadan kaldırılmıştır.

Teşekkür ederim.

Bu arada uzun zamandır foruma girmiyordum yani tartışma ortamı oluşturmak için girmedim. Ama durduk yere saçma sapan bir hayal ürünü olarak benim adımın ( Kullanıcı adım ) geçmesi nedeniyle girip konu oluşturdum. İlk mesajımda dediğim gibi alakasız mesajlarda adım geçmediği sürece girmiyordum.

Son düzenlenen: 14 Kasım 2022
  6. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Çoktandır foruma girmiyorsunuz ama bir gece önce adınız geçiyor sizin ekibiniz hemen yetiştiriyor sanıyorum ki. :)

Konuyu bende okumadım çünkü tekrar aynı cümlelerden sıkıldım. Burada tek gördüğümüz daha önceki konuyu açan oyuncunun sizinle bağlantısı olduğu ve husumetli olduğunuz kişileri banlatmak için artık bot ve bug yapanlara karşı eleştirileri öne sürerek banlatmaya çalışmanız olduğu tekrar göründü.

Konuyu kilitliyorum. Cevap hakkınızı verdiniz. Bu ve diğer arkadaşlarınızın açtığı konuların tekrarı olarak devam başlığında bir konu açarsanız tekrar kapatmak durumunda kalacağım.

Türkiye Takımı!

Dontforgetme bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.