Çevirilere dair

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ♦ĶÜŁ♦ŤΣĢĪИ♦ tarafından 31 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Buz Portalı
    Bu, tek bir yüke sahip tüketilebilir bir kalem.Kullanıldığında, kullanıcının yakınında Süper Buz Meteoroidi üretir. Sadece normal şirket haritalarında kullanılabilir:x-3'ten x-8'e kadar ve 4-1'den 4-5'e kadar. 30 dakika bekleme süresine sahip.

bu yazıyı çeviren kişi çok mu uğraştı bunun için anlayamadım neler bahsettiğinden rica etsem etsem orjinal metnini paylaşır mısınız

2. Süper buz meteroidi pilota gitmezse o zaman pilot ona gider
    Şavaş haritalarında ve X3-X3 Haritalarında buz portalı etkinleştirildiğinde kısa süre sonra bir Süper bir Buz Meteroid belirecek .Ta-da!

3. Merhaba ,

Tam olarak neresini anlamadınız ? Şu anda orjinal metni elimizde yok maalesef.

İyi forumlar.

4. Adminim Buz portalı açıklaması google çeviriye benziyor :D

_KORSAN_AZ bunu beğendi.
  5. Bu metin parçası Hitac etkinliği içince bir yerde paylaşılmış metnin tamamını iki üç defa okudum bu metni hiç birşeyle ilişkilendiremedim süper buz meteroid ne demek hitacta mı çıkıyor hitacla bağlantısı ne hiç bir bilgi yok

6. Merhaba ,

Hitac etkinliği bittikten sonra çekiliş yapılacak ve çekiliş sonucunda 10 x 1 Buz Portalı yani her server'da 10 kişi Buz Portalı kazanacak. Yanılmıyorsam bunu çalıştırınca ya da kullanınca yakında Super Ice Meteoroid üretecek.

İyi forumlar.

7. Modum mesajınız cidden çok açıklayıcı olmuş keşke çeviride böyle olsaydı şuan herşey kafamda oturdu teşekkürler konu kilitlenebilir:)

8. Merhabalar,

Gerekli cevaplar verildiğinden dolayı konu kilitlenmeye uygundur.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.