Ceza Duyurusu Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Furkanozbek190 tarafından 5 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.

1. Do

80,0%
  2. Forum ekibi

40,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
  1. Şu an gözlerime inanamıyorum, bir diğer grup bizim bugunu yaptığımız şey affedilsin diğer grup ne güzel bug yaptık birde üzerine hediyeler aldık diye açıklamalarda bulunuyor, sizler nasıl bir oyun firmasısınız ya iki tarafında af dilemesi kadar komik bir olay yok, haksızlıklar oyunu olmuş resmen emeğiyle oyun oynayanların elleri yakanızda olacak, Botunuz Bugunuz oyun açığı kovalamanız BATSIN!!! Yazıklar olsun

2. Üzerlerine fazla gitme dostum, bu zamanda haksızlık ''olağan'' olmuş. Yanlış olan hakkını aramak, çok konuşursan seni sustururlar. Shht sopası DO'nun ellerinde.

3. Merhaba,

Duyuruda bahsedilen bug, deluxe paketin herhangi bir program aracılığı olmadan 2 kere üst üste tıklayarak alınmasına sebep olan bir bugtu. Sadece 2 kere üst üste paket çektiği için banlanan hesaplar hakkında böyle bir karar alındı. Milyon uridium kasan hesaplar ve payment bugu yapan hesaplar bunun dışındadır. Duyurunun en altında yer alan kırmızı not kısmını okursanız daha net anlayabilirsiniz.

İyi Forumlar.

4. heryerde 300 500 milyon uridiumlu hesaplar paylaşılıyor sen kalkmssn 2 kere üst üste alan hesaplar diye masal okuyorsun burda

5. akinsukru

akinsukru User

yazıklar olsun ya oyuncular oyunu kandırıyor bug yapmadık diye inanıyorlar

6. RAA33

RAA33 User

Evde çocuklar ajj, sen ne yaptın milyar, milyon uridyum, evde çocuklar ajj ajj müge abla :D . Valla forum ekibine bir şeye yaramıyorlar diyorlar ama sağ olsunlar çok gülüyorum açıklamalarına :D

7. RAA33

RAA33 User

Ağlar bizimle eyleniyor :D

8. oben

oben User

yaw tamam hala geçmedimi siniriniz bak böyle yaptınız sizin ateşinizi düşürmek için görev bugunu bikaç defa yapanlar banlandı işte işin içinde para olmadığı için faturayı onlara kestiler hala siniriniz öfkeniz geçmedimi heeeey banlandılar diyorum kalıcı ban yediler diyorum duymuyormusunuz sakin olun.bakın adaleti sağladı do bi kaç milyon uri gg günlük dosyası kasanları banladılar sevinin daaa..