Ceza Duyurusu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _KIYAMET_ tarafından 24 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

En başta belirteyim ; " Forum ekibi vb gruplara karşı yazdığım bir şey değildir. "

" Mevcut oyun açıklarını kullanmak ve bu şekilde haksız kazanç sağlamak Genel İşletme Şartları'nın ihlaline girmektedir ve oyun içerisinde böyle davranışlar kabul görmemektedir. "

Şimdi bu şekilde bir açıklama yayınlayan merkez veya yetkili merci , ceo vs kim karar veriyorsa artık :) Kaç senedir bot vb illegal program kullananlara bir yaptırım uygulamıyor ? Gerçi bu şekilde 1 hafta vs olacaksa zaten bir caydırıcılığı da olmaz o ayrı konu ama işte merak konusu oluyor. :D

Buna tamamen katılıyoruz ve
    "oyun içerisinde bug kullanımı ile haksız kazanç sağlayan oyuncular oyundaki adaleti sağlama doğrultusunda cezalandırılmaya başlanacaktır."

Haksız kazanç bir tek bug kullanımı ile sağlanmıyor maalesef. Bot vb illegal programlar ile hakkıyla ve el emeği ile oynayanlara karşı haksız kazanç elde ediyorlar. Bunlara kaç senedir bir yaptırım yok maalesef.

Şahsen son bir umudum var. O da Flash Player desteğinin sona ereceğinden dolayı Web Unity Player'a geçilecek olması ama geçmişte bu tür illegal program kullanıp haksız kazanç elde edenlerin yanına kalacak büyük olasılıkla ama bu geçiş sonrası belki bir süre bot vb. programlar çalışmayabilir umuduyla yeni sistemi bekliyorum. :)

Senelerce söylediğim gibi tekrar söylüyorum. Şirket olarak kendi koydukları GİŞ kurallarına uymayan başka bir şirket var mı bilmiyorum. Fakat bu zamana kadar GİŞ kurallarında belirtilmesine rağmen bot vb illegal program kullananlar ile bug yani oyun açıklarını kullananları kesin olarak süresiz banlayıp kapatsalar şimdilerde oyun bu hale gelmezdi.

Aslında oyunculara pek fazla kızmamak lazım çünkü Türkiye koşullarında sürekli para harcamaya doğru giden oyundaki hıza normal yolla ulaşmak oldukça zor olduğu vb nedenlerle bu tür şeylere oyuncular yöneliyor maalesef.

Her neyse :) umarım Web Unity'e geçiş ile illegal programlar en azından bir süre çalışmaz umuduyla iyi günler. :D :)

2. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Bu ban dalgası duyuruda da yazıldığı üzere sadece bir başlangıçtır. İllegal program kullanan oyuncuların oyuna ve diğer oyunculara kattığı olumsuzlukların farkındayız, bu durumu sürekli olarak raporlarımıza eklemekte ve Merkez Ekibe konu ile ilgili baskılarımıza devam etmekteyiz. Umuyorum ki en kısa zaman da bu kişiler de hak ettikleri cezaları alacaktır. GİŞ' te belirtildiği üzere her türlü yardımcı program kullanmak yasak olduğundan buna göz yumulması gibi bir durum söz konusu değildir.

DO TR ekibi olarak bu davranışları kesinlikle tasvip ETMEMEKTEYİZ! Bu zamana kadar her hangi bir Bug yada yardımcı program kullanmadan oynayan ve kurallara uyan oyuncularımızın da her zaman arkasında olduğumuzuda bilmenizi isterim.

Konu raporlara eklenmek üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

_-Thanatos-_ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.