Ceza sistemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve galaxykralı tarafından 22 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

3. parti yazılım kullanan oyuncuların adlarının chatte

1. gözükmeli

oy sayısı 3
    75,0%
  2. buna gerek yok

oy sayısı 1
    25,0%
  1. Eğer banlananları kanıtlı bir şekilde sayfada paylaşırsanız 3. parti yazılım kullanımında ceza alıcaklarını herkes anlar ve oyunun ceza sistemine olan güven artar bence banlananların chatta veya bir blogda adlarının olması lazım ve herkes bunu görebilmeli.

2. smoonrise

smoonrise User

Muhtemelen mod gelip konuyu taşır fikir havuzuna , benim düşüncem seninle aynı yönde ifşa olunması birçok açıdan önemli ama önerinin bu hali ile kabul göreceğini sanmıyorum . bir ihtimal oyun hesaplarında bot cezası almış oyuncuları gemi altındaki ünvan yazısı kısmında bir yazı ile ifşa etmek o hesabın bot cezası aldığını belirtmek olabilir veya iris dizilimi kısmına bir işaret ile ama bu tür bir öneriye pek sıcak bakmazlar diye tahmin ediyorum.

3. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

İlgili cezalandırmalar için resmi duyuru bölümü mevcuttur. Burada ki konudan Ceza haberleri duyurulacaktır. Kullancı nicklerinin paylaşılması Şirket politikası olarak yasaklanmıştır. Bu sebepten dolayı ilgili isteğinizin olması imkansıza yakındır.

İyi Forumlar.