Cezalandırma Hakkında.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve RAMMFİRE tarafından 24 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

Merhaba Uzay Pilotları,

Son etkinliğimizin, Buzul Çatlağı etkinliğinin, ilk günlerinde, bazı oyuncuların oyundaki bir açığı kullanarak kapıyı tamamlamadan Proxium topladığını farkettik. Bu durum, Hüküm ve Koşullarımızı ihlal eder (Bölüm 1.2.9) ve oyuncuların cezalandırılmasına neden olabilir. Oyundaki verileri inceledikten sonra, 142 oyuncunun, bu açığı kullandığını tespit ettik. Açığın kullanılması sırasında, farklı miktarlarda kazanç elde edildiği için, yasaklanacak oyuncular da bu miktarlara uygun olarak farklı ceza gruplarına ayrıldı.

1. Grup– Düşük seviye – 1 Hafta

2. Grup – Orta seviye – 2 Hafta

3. Grup– Yüksek seviye – 1 Ay

Yasaklamalar 23.02.2017 tarihinde gerçekleşecek ve hesaplar sadece yasaklama süresi sona erdiğinde açılacaklar. Maalesef açık kullanılarak tespit edilen malzemelerin tam olarak neler olduklarını bilmediğimiz için, yasaklamanın dışında herhangi bir işlem uygulanmayacaktır. Hiçbir uygun olmayan davranışa tolerans göstermeyeceğiz, ancak aynı zamanda, sadece tamamen emin olduğumuz durumlarda gerekli işlemleri uygulayacağız.

Saygılarımızla,
    Darkorbit Takımınız

Yazılmış. Şimdi siz insanların ne kadar elde ettiğini bilmiyorsanız, neye göre bazılarına düşük bazılarına daha fazla ceza verdiniz ? Bu konununda benden habersiz kilitlenmesini istemiyorum.

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Konu konuşmacı köşesine taşınmıştır.

Tahminimce yapılan kapılardan yola çıkarak bir ceza sistemi yapmış olabilirler. Benimki bir düşünce tabii Ceza sistemini merkez belirliyor.

İyi forumlar.

3. ÇORBACI

ÇORBACI User

Göstermelik birkaç eziğe ceza verecekler bugu kullanıpda oyuna para harcayan oyunculara ise her zamanki gibi dokunulmayacak.

4. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

Benim tahminimde, gayet açık bir şekilde kiömin ne kadar yaptığını görebiliyolar. Ama az para yatırana 1 ay çok para yatırana 1 hafta bann verdiler :)

5. VALEYARD

VALEYARD Guest

İnanın hiçte öyle değil. Bende isterim açığı kullananların ban yemelerini. Sıralamanızda değişiklik olmadı. Ban yiyenler sıralamadan düşmediler ve profilleri aktif durumda. Yani kimseden öğrenmedikçe kimin ban yediğini öğrenmeniz zor.

Konuşmanızdan sanki kesin eminmişsiniz gibi konuşuyorsunuz ama öyle değil işte. Merkezin bu konuda kimin ne yaptığını görüp görmediğini ben bile bilmiyorum.

Benim bizzat arkadaşım 1 ay ban aldı bunu yaptığı için. Oyuna yatırdığı paranın, rütbe kasmak için aldığı şeref tp lerin haddi hesabı yok ama yinede ban aldı.

Yani kim ne kadar para harcıyorsa o kadar ban almış diye düşünmeyin.

6. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

Ben kesin emin konuşuyorum çünkü, daha öncesinde 1 ay boyunca bir admin hakkında ben her zaman " Şu admin insanlara 300 TL Karşılığında Full Havoc ve Full Hercules yapıyor " demiştim. Herkes hayır efendim kesin konuşmayın demişti sizin gibi. Sonra ne mi oldu ? Yapılan baskılar altında kalamayıp araştırdılar ve dediğimiz gibi çıktı Adminlikten atıldı. Şu andada aynı durum söz konusu. Ben sizden daha tecrübeliyim oyun konusundada olanlar konusundada o yüzden emin konuşuyorum. Kesinlikle böyle.

7. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Gerçekten öyle durumları tespit ettiğiniz görevlileri,görevini kötüye kullananları hiç düşünmeden şikayet ediniz.

Aramızda bu tür insanların bulunmasını kesinlikle istemeyiz.Bizim şu anda gördüğümüz şahit olduğumuz bir durum yoktur,bu konuda da müsadeli asla olmayız,anında Takım liderine iletiriz,gereği yapılır.

İyi forumlar.

8. Mr.User

Mr.User User

Hile yapanın hesabını kapatmadığınız sürece bu oyun eski günlerine asla geri dönemez.

Yıllarca söyledim. Bu gün kazanırsınız bol bol paracıkları ama ilerde maaşları bile ödeyemez duruma gelirsiniz diye.

Sonra ne oldu?

Almanya oyunu şişirdi hesapları milyonlarca rakamlara yükselti, çok güzel bir ambalajla Çinli kardeşlerimize sattılar oyunu :)

Şu lafı söylemeden edemiyeceğim.

BİZE GÜVENİN :)

Şimdi ne olmuş,

Adamın birisi BUG bulmuş ve kullanmış.

Kural açık.

Ver banı, yapamıyormusun. TP ŞP sini sıfırla.

Birde dün açıklama yapmışlar Gizli harita konsuunda.

Toplantılar sonucu cezalandırmaya karar vermişler :)

3 yıldır yazıyoruz. Videoları ekledik isim verdik.

Ne oldu?

Olan şu oldu;
    Bu oyuna severek hayatından zaman ayırmak süretiyle hoş zaman geçirmeye çalışan Türkiyeden belki %80 oyuncuyu kaçırdınız.

Kusura bakmayın.

Almanyanın güzel Ticari bir planla biz sadık oyuncuları bir güzel yıllarca sömürdünüz. Ezilmemize izin verdiniz. Türkiyede elinde yetki olan veya bu işte sorumluluk sahibi olan veya üst düzeyde olmadığı için koltuğunu korumak için üstünde yetkili kişilere ses çıkarmayan kim varsa bu oyunda geçirdiğim 12 000 saati helal etmiyorum...

Yineliyorum. Bu oyunu bu hale getiren Almaya eski şirket sahibi ve hakkımızı korumayan Türkiye Supportudur.

Hadi bir gün yine görüşürüz.

9. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

Güzelim oyunu ne hale getirdiler. Oynanış kötü. Gelen yeniliklerin hepsi para yatırmaya dayalı. Hile yapanlar bann yemiyor. Bug kullananların ceza almasına karar verdik diyosunuz. Yok bir de vermeseydiniz? Dalga geçer gibi. İnsanlar zamanını ayırıyor oynuyor. Bir şeyler yapmaya çalışıyor. Ama elalem geliyor milyarlar yatırıyor sonra emeği dışında herşeye göz yumuluyor. Forumdada bizim elimizden ancak bu geliyor, ilettik falan. İstifa etsenize? Böyle haksızlık olan bir oyunda nasıl yönetici olarak hala duruyorsunuz? Kendinize nasıl yediriyorsunuz bunu?

10. PARS ve Artemis ASES kanıyla çekilmiş oldukları footgraflar açıga çıktı ne diceksiniz ?
    Adminlerin oyundkai bir klanla ocakbaşı yapması ne kadar dogru ?
    hatalısınız ,taraflısnız,
    yarın SETH fotograflarını görmeyiz inşallah ?
    cevap verilemeycigini biliyorum , mesajın silinmeside söylediklerimin her harf basışımın dogru oldugunu gösterecektir.

11. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

Hiç kimse senin mesajlarını silemez. Bütün yetkililer bizler için varlar bunu kimse unutmasın ! Yetki aldı diye bir şekillere de girmesin kimse. Mesajların silindiği için bile mahkemeye verebilirsin. Oyuna bir şey olmaz ama bunu yapan yetkiliye Türkiye Cumhuriyeti olarak Vatandaşına devletin şahsi cezalarından verebilir. Hakkınızı arayın. Bir tık uzaklıkta Başbakanlık İletişim Merkezi. Siber suçlardan yolların.

12. hmm demek oyle hangi adalet ? ülkede adalet varmış gibi konuşuyorsun .geç bu işleri kardeş .

13. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

Kardeşim, sen yollamazsan o yollamazsa böyle adaletsizlik var dersin. Hakkını aramazsan hakkını bulamazsın..

14. Merhaba ,

Artemis'i bilmem ama PARS admin'in vardı gördüm bir ara sağda solda dolaşıyordu. İşte bunlar şöyle torpilli böyle torpilli diye ve yanılmıyorsam o fotoğraf internet cafe etkinliklerinin yapıldığı zamanlara ait olması lazım. Şimdi bir etkinlik düzenldiği zaman birileri ile fotoğraf çektirmek ya da bir masada yemek yerken fotoğraf çekilmiş olması illa bir torpil v.s. olacağı anlamına geliyorsa bu zamana kadar yapılan etkinliklerde öyle ya da böyle fotoğraf çektiren herkes torpilli demek ki. :)

Neyse ne desem yine farklı yerden anlaşılıyorum. :D

İyi forumlar.

15. :) haha haaahahhahahhahahahhah hahahha zuhaahzuahahha zuhahahhahahahh

16. Merhaba ,

İlave olarak ceza işlemleri merkez tarafından uygulanıyor yani yok falan adminle yemek yemiş , fotoğrafı var , yok filan adminle çok samimi konuştukları görülmüş gibi şeyler merkezi bağlamıyor. Hani cezaları Pars admin filan veriyor ( uyguluyor ) olsa neyse diyeceğim. :)

İyi forumlar.

17. sadece cezai işlemler onun dışında oyuna ne gelcek ne bugu var falandı fistandı ?

18. Merhaba ,

Neyse sonuç olarak ne desem yine dönüp dolaşıp aynı yere geleceğiz. Yani hiç bir faydası olmayacak boşuna yazmasam daha iyi sanırım. :)

İyi forumlar.

yılmazbey749749 bunu beğendi.
  19. haklı oldugumu biliyordum :)

20. Merhaba ,

Haklı olduğunuzu sırf boş yere mesaj yazıp ellerimi yormamak için yazdığım alıntı yaptığınız mesajımdan mı çıkardınız ? :D Yorum yok. :)

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.