Cezalandırma Hakkında.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve RAMMFİRE tarafından 24 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bahanenizden :)

2. Merhaba ,

Bahane filan değil çünkü siz ne düşünüyorsanız o düşünce sabit bu nedenle yazmakla uğraşmak istemedim.

İyi forumlar.

3. Eski ekran döneminde bir admin oyunculara kapı satıyordu. Bunu açıkladık. Yalancısınız dediler, gerçekler daha sonra ortaya çıktı.

Botlar çıkmaya başladığında "Bakın bu oyunda botlar var, isimleri de şu, hatta şu sitelerden de indirebilirsiniz. Lütfen bunun önüne geçin" dedik. Siz yalancısınız dediler. Yıllardır botlarla uğraşıyoruz.

Botların varlığını kabul ettikten sonra cezalar gelmeye başladı. Bazı oyuncular bu bot sitelerine dahi girmemesine rağmen oyundan atıldı. Hesapları süresiz kapatıldı. Yanlış yapıyorsunuz, bot tespit sisteminiz arızalı dedik. Siz ne bilirsiniz dediler. Bir sonraki dalgada banlanan tüm oyuncuların hesaplarını "Pardon" diyerek açtılar. Biz haklı çıktık.

Bot cezaları başlamadan önce forumda sıradan bir oyuncu "Haritalara sadece botların görebileceği hayalet kutular koyulacak" dedi. Adminler yalanladı, bu sistemin gerçek olduğu anlaşıldı. Bu bilgi nereden geldi dedik? Bilmiyoruz dediler.

Oyun clientinin güncellenmeye başladığı saniye botlar çalışmayı durdurdu, birkaç saat içinde koca oyunun güncellemesi yapıldı. Bot yazılımcıları bu bilgileri nereden çekiyor, açıklayın dedik. Bilmiyoruz dediler.

İlk dalgada bot kullanan oyuncuların hesapları süresiz kapatıldı. Sonraki dalgalarda aşamalı ceza sistemine geçildi. Sizin adaletiniz bu mu dedik? Biz böyle karar verdik dediler.

Gizli haritaya hangar sisteminden önce dahi bazı klanların adminlerle birlikte girdiğini söyledik, video koyduk. Bu videolarda oynama var dediler.

Bazı adminler rsb indirim kodlarını klan arkadaşlarına veriyor dedik, olur mu öyle şey canım dediler. Bütün oyuncular kimin ne yaptığını biliyor.

Bazı cmler, ve tabii ki chat adminleri kendi sunucularında görev yapıyor. Taraflı ceza veriyor ve kişilerin chatteki özel konuşmalarını sızdırıyor dedik. Bizim çocuklar bunu yapmaz dediniz. Gökten inmedi ya bu çocuklar. Neden yapmasınlar?

Bot kullananı videoya çekin, biz ceza veririz dediler. 2 saatlik videolar çektik, supporta mail attık. Cezalandırmaları sistem yapar, bir karışamayız dediler. Bizim sinirlerimizle oynadılar.

Low haritasında bug var dedik, gemi kesiyoruz göreve işlemiyor dedik, kutularda soğuma süresi yok diyorsunuz ama biz uridium alamıyoruz dedik, sunucular lagdan geçilmiyor dedik, oyuncular pushing yapıyor dedik, kuiper kapısı sömürülüyor dedik, ubada bug var dedik, savaş istasyonlarında bug var dedik... Düzelteceğiz dediler... Bekledik... Çoğu hala düzeltilmedi.

Şimdi de bu açığı kullananlara komik bir ceza verilmiş. 2-3 milyon rsb, binlerce kutu anahtarı istifleyen adama 1 ay ceza verseniz ne olur vermeseniz ne olur?

Düşünemeyen insanları kandırmanız, yönetmeniz kolay ama bizim gibi en azından belirli bir yaşa gelmiş insanları bu kadar kolay kandıramazsınız. Herkes her şeyin farkında.

Ben artık katlayıcı almıyorum, uridium çekmiyorum, premium almıyorum, indirim paketi almıyorum. Hatta koskoca 1 hafta içinde sadece yarım saat oyun oynayıp çıkıyorum. Yarım saat...

Bu oyun nereye gider bilmiyorum ama oyunun gidişatı kesinlikle iyi değil. Artık insanları insan yerine koyun. Bizler müşteri olduğumuz kadar insanız da, hoş müşteri bizim kültürümüzde her zaman haklıdır ama ben bir kez dahi haklı olduğumuzu göremedim.

Bu mesajıma cevap falan da vermeyin, tartışmak istemiyorum. Zaten yazdıklarımda da tartışılacak bir konu yok. Hepsi ayan beyan ortadadır.

Emeği ile oynayan tüm oyuncu arkadaşlarıma iyi oyunlar dilerim.

4. Görüldüğü üzere tek bir kişiden olumlu mesaj yok. Siz iletiyorsunuz ama hep boş hep boş. Merkez dediğiniz elemanlardan biri gelip kendi gözleriyle bunları okumadan devam ederse bu oyunda memnuniyetsizlik artar ve en sonunda oynanmaz hal alır. Şuan bile keyif almıyoruz. Burada herkesin yazdıklarının doğruluğuna eminim. Çocuk dediğiniz oyuncular büyüdüler. Herkes bilinçlendi. Kimseyi ahmak yerine koyma hakkı yok Merkez in. Sizlerde onların yalanlarını gelip bize aktarmayın. Çünkü bunu yaptığınızda size duyulan güvende kayboluyor.

Bu işler Admin le falan çözülmez. Yüreği varsa (MERKEZ in) gelir burdan 10 kişiyle konuşur. O zaman aklı başına gelir belki...

5. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Buradaki konu linkini özellikle Yetkililerimize ileteceğiz.

İyi forumlar.

6. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

Ellerine sağlık kardeşim. Herşeyi olması gereken şekilde açıklamışsın. Bu oyunun tadı kalmadı artık. Saçma sapan şeyler oluyor.

7. ÇORBACI

ÇORBACI User

Merkez şu şekilde çalışıyor oyunda bug kullanan hile yapan oyuncuya bakıyorlar eğer bu oyuncu oyunda sürekli uri çekiyorsa katlayıcı alıyorsa oyuna düzenli para yatırıyorsa oyuncuya ceza vermiyorlar ama oyuncu oyuna para harcamıyorsa anında gemisini banlıyorlar.

8. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

Her mesajınızda benim elimde olsa inanın ki böyle adaletsiz davranılmasına müsade etmem diyorsunuz. O zaman istifa edin ? Madem bu adaletsizlik sizinde hoşunuza gitmiyor.. Bazı adminler çevrelerindeki veya bunun karşılığında para verenler için şunu dahi yapıyorlar;

Örneğin bir oyuncu var ve sürekli birisini kesiyor vs lerde onu alıyor. Yenilen kişi admine veya tanıdığından rica veya para karşılığı karşısındaki kişinin miss vurma, kapılardan elde edeceği ürünlerin çıkma şansını değiştirme veya o kişiye üstünlük sağlayacağı bug ları söyleyebiliyor.

Bir keresinde benim bir arkadaşım 3 yıl önce e posta adresini çaldırmıştı. Forumda bir yetkili arkadaşdan rica ederek e - posta adresini panelde değiştirtmişti. O yüzden demem o dur ki her önüne geleni admin olarak almaları maalesef uygun değil. Ama Çin eğer büyük söz sahibi olacaksa şunuda belirteyim. Her oyunda veya her sunucuda ve sistemde olduğu gibi her işlem kayıt altına alınır. LOG dosyalarına sunucu kaydeder. Örneğin, ABREK LF3 Satın aldı. Şifresini değiştirdi. JUPİTER Panalde şunu şunu yaptı. Bunların hepsini yakın zaman içerisinde incelerlerse hangi adminin Süpriz Haritada insanlara yardımcı olduğunu ve hangi adminin BUG dağıttığını da görecekler. Bunları yapanların sonu yakın. Çünkü 1 - 2 Çinli firma ile çalıştım belli bir süre anlaşmamız vardı. Asla ama asla haksızlığa müsade etmezler. Bunun yüzünden öldürülenler bile var ÇİN'de. Oyun olsun olmasın burdada aynı şekilde davranacaklarını düşünüyorum.

9. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Bazı şeyler Merkez kararlı olduğundan o şekilde ifade ediyorum.Elimizde olan yetkilerimizle zaten sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Daha fazlası elimizden gelmiyor bunu ifade etmeye çalışıyorum.Şu anki ekibimizde haksızlık olduğunu düşünmüyorum.

Yazdıklarınız eskiye ait.Şu an için bizler hakkında herhangi bir bilginiz,bu tür duyumunuz olursa supporta iletiniz.

İyi forumlar.

10. eline emeğine sağlık

11. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

Bu konu hakkında henüz bir kesinlik gelmemiştir. Hala sorumun cevabını bekliyorum moderatörüm. Sizden ricam bu konuyu iletip neye göre cezaladıklarını öğrenebilir misiniz? İnsanların ne kadar cephane kastığını belirleyemedikleri için ellerinden alınmadı ama 1. Grup 2. Grup 3. Grup diye ayrıldılar. Madem belirleyemiyorsunuz nasıl grup yaptınız ? Bunun cevabını öğrenip bu konuda yazarsanız sevinirim. Ayrıca @VALEYARD Moderatörümüz daha önce cevabını alamadığım bir konuyu kilitlemişti. Bu konuyu kesinlikle ben kilitlenebilir cevabını aldım demeden kilitlenmemesini talep ediyorum. Benden habersiz ve benim onayım olmadan hiç bir yetkilinin benim açtığım konuyu kilitleme hakkı bulunmamaktadır ( Forum kurallarına aykırı şiddet, ırkçılık, hile paylaşımı vb. yapılmadığı sürece. )

12. Merhaba ,

Forumda Konular Neden Kapanır ?

İlgili konuyu incelersenin konuların neden kapatıldığı konusunda fikriniz olabilir. :)

İyi forumlar.

13. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

Bazı kullanıcılar da açılan konu başlıklarının altına kendi farklı sorularını yazıyorlar ve daha sonra son yazılan soru üstünde dikkat toplanabiliyor. Bu da konu başlığını açan kişiye karşı hoş bir davranış olmuyor.

Bu beni rahatsız etmez. Zaten başka bir nedende gösterilmemiş. Ondan dolayı talebim geçerlidir. Ve hala soruma cevap bekliyorum..

İletebilir misiniz? Bunu neye göre yaptıklarını merak ediyorum. İnsanların mermilerini ne kadar elde ettiklerini bilmediğimiz için almadık demişler. Ama Grup yapmışlar. Madem bilmiyorsunuz neye göre grup yaptınız? ...

Bu soruma cevap bekliyorum, iletebilir misiniz?

14. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Sadece dönüştürülen mermi değildi ,lf4,ganimet ve gg olarakta kullanıldı,bunu ayırmaları tek tek yüzlerce hesabın incelenmesi bence de çok zor.

Sürekli hak alarak aynı bölümde patlayıp, tek bölümle bunu elde ettiler.Bu şekilde de hak ve bölüm üzerine tespiti sağlanmıştır.

Cezayı Merkez verdi,ancak şikayet edilen oyuncularda ekibimizce incelendi.Sizlerin şikayetleri bu anlamda önemli.

Bu arada konular tabi ki siz istediğiniz sürece açık kalır,konuları bazen gerekli cevapları verildiğinden bazen gerekli yönlendirme yapıldığından kilitleyebiliyoruz.Konu uzadıkça konu ile alakasız yazışmalar devam ediyor.
    Dilediğiniz kadar farklı konular,kim kimdir oyuncu köşesine kendinize özel bir sayfa da açabilirsiniz.

Şimdi bu konuda da gerekli cevapları aldıysanız kilit talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

15. Mr.User

Mr.User User

Ne kadar iyi niyetli olduğunuzu ve zamanında İstanbul'da bir Ocak başında Türkiye sorumlusuna Gaz verip Klanı sildirdiğini telefonla talimat verdiğini bilmediğinizi düşünmek istiyorum :) Ah ah bu Darkorbit neler gördü neler.

Şimdi de geçmişi unutalım dercesine ocak başında olsak ne olura gelmiş hayat :)

Olmaz. Ocak başında yemek olmaz. darkorbit eğer normal bir oyuncu değilseniz Sosyalleşmek adına bir şey yapamazsınız.

karnınız aç ve sohbet istiyorsanız okul arkadaşlarınızla dolaşın.

Sonra burda birileri vay efendim torpil mi geçiliyor diye sorarsa konuşamazsınız...

Bu oyundan bir halt olmayacağını geç anladım. Hata bende . Kimsede değil. Şimdi ise Telefonuma indirdiğim basit bir oyunla boş zamanlarımı değerlendiriyorum.

Nerden nereye...

Kusura bakmayın ama bu oyunda yetkisi olup kullanmayan veya kullanırsam yetkilerim elimden alınır korkusuyla yıllarca burda oyunu yöneten ve kim varsa hakkımı helal etmiyorum.

TSUNAMI•™ bunu beğendi.
  16. Merhaba ,

Herşeyi bilmemiz mümkün değil kaldı ki hatasız insan yoktur. Ben herşey gözüktüğü gibi olmayabilir diye yazdım. Kaldı ki dediğim gibi etkinliklerde fotoğraf çekilebiliyor , bir yerde birlikte yemekte yenebilir , bir yerde çay v.b. şeylerde içilebilir ama benim düşünceme göre bu torpil yapılacağı anlamına gelmiyor. Burada çeşitli örnekler verebilirim fakat bir çoğu forum kurallarına uymayacağı için yazmıyorum.

İyi forumlar.

17. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

Bir çok oyun oynayanın anlayacağı üzre oyun maalesef kapanan 1 - 2 oyuna benzer düzeyde ilerliyor. Ama Bigpoint şirketi eski bir şirkettir. Ve eğer düzgün düşünebilen birileri kaldıysa oyunda yapılacak düzgün yenilikleri hızlandırır ve saçma yeniliklere izin vermez. Ayrıca adam kayıran veya hala eskide olduğu gibi klan kapatan adminler varsa onlarıda görevinden atar oyun kurtulur. Aksi halde bu güzelim oyun dahada fazla oyuncu kaybeder. Ayrıca tasarımcılarıda gözden geçirmesi gerek.

Oyun bu şekilde ilerliyor. Adam gibi şeyleri yapmayıp saçma sapan şeyler yapıyorlar.

Neyse hiç bir yönetici görevleri gereği gerçekleri söyleyemez, veya aklından geçenleri. Eminim onlarda oyunun iyiye gitmediğinin farkındalar.

Konuyu kilitleyebilirsiniz.

18. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzerine kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.