Cezalandırma İşlemi Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FurkanS53 tarafından 31 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tryhardD

tryhardD User

tatil yaramıştır umarım arkadaşlara çok yorulmuş olmalılar açığı kullanırken şimdi enerjilerini doldurup yeni açıkları hazır beklerler:D

2. Katılıyorum ve hani "ceza" verilecekti bu bugu kullananlara? resmen tatil verildi yaw ayıp

3. FurkanS53

FurkanS53 User

Boşa kendimizi yoruyoruz yemin ediyorum oynama hevesim kalmadı. 1 hafta dan ceza olmaz dedik. Üstelik kazandıklarıda yanlarına kâr kaldı. Tr takımıda yatıştirmak için bizlerle farklı açıklamalarda bulundu.

Ben moderatörleride anlamıyorum. Maaş almıyorlar, gönüllü görev ya0tıklarını söylüyorlar. Oyuncular arasından seçiliyorlar yani yapılan veya yapılmayan ne varsa bizler gibi onlarıda etkiliyor. Ama bakıyorsun hala halinden mennun bir şekilde görev yapıyorlar.

Darkorbit yönetimi emeklerimizi hiç ediyor. Verdigimiz paranın, zamanın, terin hesabı yok. SSiziz sanki bunun dısındaymışsınız gibi verxiğiniz emeğin hiç olması yanında hala bu yönetime hizmet ediyorsunuz.

Yemin ediyorum admin olsaydım bug yaptığına emin oldugum her bir hesabı sıfırlayıp banlar görevide bırakırdım.

tryhardD bunu beğendi.
  4. gg ler ile kazanılan tp şp ler konusunda acıklama gelene kadar konuyu güncel tutalım arkadaşlar. bize geri alıncağı söylendi bu hakkımızı arayalım.

5. Titan.

Titan. Guest

Öncelikle konu başlığını gerekli şekilde düzenledim.

İlk olarak geç cevap verilmesinin sebebinden başlamak isterim. Konu hakkında net bir bilgi istedim takım arkadaşlarımdan, sizlerle paylaşmak üzere gerekli bilgileri aldım.

Oyun içerisindeki cezalandırma işlemi az olduğunu bizde biliyoruz lakin bu konu hakkında merkez ekibe baskı işlemi yapmaktan başka bir yetkimizin olmadığını belirtmek isterim. Merkez ekibe tekrardan ilgili raporlama işleminin en kısa sürede yollanacağından kuşkunuz olmasın. Bu süreç içerisinde hesapların ceza işlemlerine merkez ekip bakmaktadır. Gerekli raporlama işlemleri sonrasında hesapların içeriklerinin silinmesi yahut silinmemesine TÜRKİYE TAKIMI olarak bizlerin herhangi bir şekilde raporlamak hariç karışma yetkimiz yoktur.

Tekrardan belirtmek istiyorum yapılan işlemler tamamıyla merkez ekibin kararıdır. Türkiye Takımı olarak bizler de bu durumdan da hoşnut değiliz.

Konu içerisinde fazlasıyla tartışma ortamı olacağı için konunun kilitlenmesi uygundur.
    İyi Forumlar Dilerim.​

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.