Cezalar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve esuzun tarafından 30 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. esuzun

esuzun User

Anasayfadaki mesaj bölümünden edilen küfürlerin cezası nedir. Birden fazla küfürlü mesajın cezası nedir. Ayrıca ilk cezanın tekrarında verilen ceza nedir bilmek istiyorum birde supporta oyuna giriş sayfasındaki destek bölümünden mi ulaşabilirim.

2. coder545

coder545 User

anasayfa sag ustteki soru isaretine tikla orda support yazacak ordan girebilirsin

3. esuzun

esuzun User

cezası hakkında bilgin varmı usta

4. coder545

coder545 User

cezasini bilmiyorum ondan bir sey demedim chat cezasi gibi olur desem o mesaj bolumunu engellemez yine eder. 3 gun gemi kapanmasi daha mantikli. yarin yazar bilen biri

5. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Mesajın içeriğine göre değişir kesin bir şey söyleyemeyiz, ne kadar süre ceza alacağına support belirler.

İyi forumlar...

6. esuzun

esuzun User

yanlışlıkla mesajları sildim sorun olur mu supporta bildirmiştim fakat ekran görüntüsü almadım

7. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Araştırma yapılması için supporta delil göstermeniz gerekmektedir.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.