chaet

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve mamba-vino tarafından 30 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

sizce uygulanmalımı

1. Evet

oy sayısı 10
    83,3%
  2. Hayır

oy sayısı 2
    16,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. mamba-vino

mamba-vino User

chaet te banlı olanlar mesaj atamasın ama başkalarının mesajlarını görebilseler nasıl olur

2. Merhaba ,

İyi güzel demişsiniz fakat yazıları okuyup yazamaması da bir çözüm değildir. Çünkü okuyup yazamayınca yine bir etkisi olmayacaktır. Hem o zaman chat ban'ı almanın bir espirisi olmayacaktır. Chat ban'ı almamaya çalışmak gerekiyor çünkü iletişim için oyundaki chat hem okuyup hem yazmak açısından gereklidir.

İyi forumlar.

3. adam yazar gel 5-3 e biri sıkarsa ping at yada yetenek açınca oping at fln ama ii olur gemi beden dili ile konuşulur x1 sık fln

4. Destekliyorum. Chat gidince oyun da gitmiş oluyor ve grupta isen çıkmak zorunda kalıyorsun. En azından grup chatleri bağımsız olsun Ban oraya işlemesin.

BlackGhost™, EvilEpic ve melih bunu beğendi.
  5. muhteşem bi fikir

6. Ban'ı hak etmişsen cezasını çekeceksin .. Ki chatten ban almak demek basit bişey olacak değil .. Hakaret edilmesi v.b durumlarda olur.. Bende cezasını çekmesi taraftarıyım .. ki zaten klanda iseniz Ts (Teamspeak) kullanılıyordur ..

7. EvilEpic

EvilEpic User

aynen grup sohbetine dokunulmasın da

8. Kesinlikle buna bütün darkorbit emeğimle ''Katılıyorum'' en azından grupta konuşabilelim.Ben haksız bann aldım mesela 1ay diğer arkadaşlarımda sınırsız aldı yazık yani bari grupta konuşalım.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.