Chaos Cubikon'dan Ne Düşürdünüz

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve ___*ENES*___ tarafından 24 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ben bugün görev için chaos cubikon ürettiğimde başka bir oyuncu hemen gelip benden çaldı . Bu nasıl iş anlamadım yani. 1000 kaos parçası ve etkinlik başına bir kere uretilen cubikon cpu su boşa gitti . Neden boyle bir sey yapiyorlar anlamiyorum.
    Bir de bir şey sormak istiyorum siz chaos cubikon imha ettiginizde ek odul olarak ne aldınız.
    Bir de kendi urettigin cpu dan cikan yaratiga ilk sen sikmayinca ek cephane felan alamıyor musun ?

2. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Yaşadığınız can sıkıcı durumdan dolayı üzüldüm :( CPU yu siz üretseniz bile NPC'ye ilk sıkan kişi ödülleri almakta, bundan dolayı CPU larınızı daha güvenli bir bölgede açmakta fayda var.

İyi forumlar.

Twilıght¯-βΣĿĿΛ-¯ bunu beğendi.
  3. Bence sizin cpu nuzdan çıkan npc yi baskasının ilk sıkıp da ödülü almasi çok kotu sonucta ortada bir emek var.
    Bu arada cubikon chaos u kesip de ne tur ek oduller kazandığınızı yazabilir misiniz . En azından bilelim de fazla içimiz yanmasın
    İyi geceler
    Elazığ depremi için elazigdaki kardeşlerimize geçmiş olsun.
    Diyarbakirda da çok hissedildi ( bizde) avize yerinden firlayacakti neredeyse
    Olulere ALLAH tan rahmet yakinlarina sabir diliyorum

4. Evet keşke güvenli bir bölgede yapsaydınız mesela ben efsanevi ve cubikonu köşede açtım :) tenha yerleri tavsiye ederim :)

5. Ne çıkarttınizki cephane olarak bir de benim bir arkadas kesmisti baya zorlaninca benim gemi kesemez diye dusunup ortak bir yerde actim ama sonra internet dondu ve adam npc yi caldı ya içim yandı
    Ben efsaneviyi de 1 7 de actim uber lordakium cıktı bir tane tanımadıgım adam yardım etti ve daha kısa surede bitti ama ALLAH tan ona ilk ben sıktım

6. Cubikondan Savaş tamir robotu 2 çıkardım efsanevilerden ise en işe yarayanı yazayım 4000 adet doğum günü roketi ve savaş tamir robotu 2

Eğer gemi güçlü değilse efsanevi cpularınızı genede biriktirin etkinlikten sonrada kullanabilirsiniz güçlenince çünkü efsanevi cpu dan ağırlıklı olarak uber kristallon ve uber lordakium çıkıyor :) ama ek ödülleri çok iyi oluyor :)

7. Aynen biriktirebilme ozelligi iyi o zaman ben oyle yapayim efenim iyi geceler .

8. İyi geceler :)

9. Uber tallon çıktı efsaneviden köşede keserken kaçmaya yakın emek hırsızının biri beni kesip çaldı, bu konuda etkinlik çok saçma olmuş sadece çıkarana yazmalı yaratık, diğer türlü emek hırsızı çok.

10. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Konunuzu daha uygun bir bölüme taşıyorum. Konu başlığınızıda düzenlemiş bulunmaktayım.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Ocak 2020
  11. Teşekkür ederim.
    Ben de öyle düşünüyorum . Sonuçta o kadar emek veriyorsun ve sende calabiliyorlar ya da cpu urettigin gibi internetin donup baska birisi senden daha once sıkıp çalabiliyor.

12. ateistkeci

ateistkeci User

Bir günlük dosyası aldın.
    UBR-100 türü roketten 2.622 adet aldın.
    261 Kaos Parçası aldın.

Güzel gibi :p

13. aynen benim internet gidince ilk sıkamadigim icin odul direk adama gitti cephane felan
    :mad:

14. ateistkeci

ateistkeci User

Bende ben uzaklaşınca can doldurmaya birisi sıkmıştı hatta ona geçti bir arada sonra saldı adam yardım etmek için bana :p

15. Adam sana iyilik yapmış :)
    Adminim konu kilitlenebilir

16. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Themis. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.