Chaos Protegit etkinlik saatinden sonra haritada kalırmı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FASTRAC tarafından 25 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. FASTRAC

FASTRAC User

Slm kolay gelsin günlük görevleri yaparken 1-5 haritasında bu saat itibariyle halen Kaos protegitlerin olduğunu farkettim sevindim bir kaç tane kestim fakat sonra etkinlik saatleri aklıma geldi ve bu saatte olmaması gereken kaos protegitlerin oyun hatasından dolayı haritada olabileceğini düşünerek protegit kesmeyi bıraktım sizlerede bilgi vermek istedim şayet oyun hatası sebebiyle aralıksız kaos protegitin harita da bulunması yanlışlıklara haksızlıklara sebeb olabilir server TR 4-6 saygılar hayırlı geceler...

2. -333-

-333- User

iyide varsayalım hatadan dolayı var bunun nesi haksızlık olsunki varsa herkese var yoksa kimseye yok..

3. FASTRAC

FASTRAC User

Bu hatayı farkedenlerin etmeyenlere karşı elde edecekleri ekstra cpu lar olacak haksızlık...

4. -333-

-333- User

aman aman sakın ***

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Ocak 2020
  5. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Etkinlik bittiğinde NPC'ler daha doğmamakta. Bir hata değil sadece arta kalan NPCler diyebiliriz. Haritadakilerin hepsini kesince etkinlik saati gelene kadar daha çıkmayacaklardır :)
    Üyelere karşı uslubunuza dikkat ediniz. Mesajınızı tartışmaya yaratmaya açık bir mesaj olduğundan sansürledim. Lütfen tekrarlamayınız.

İyi forumlar

6. MrWho

MrWho User

Yoo bir anda Yok oldular o gün saati bitince hatta düşman bulucu dan baktım biter bitmez

7. -333-

-333- User

iyide themis madalya takacaklar sana demenin nesi kötü yada uslup bozukluğu öyle bir editlemişsinki sanki küfür etmişiz.asıl senin yaptığın yalnış belkide karşı taraf okumamış kuşku uyandırıyon kafalarda.

8. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Ben sadece sizi Uslup ile alakalı uyardım. Mesaj içeriğiniz konu sahibi tarafından yanlış anlaşılabilir ve arkadaşımızın kalbi kıralabilir değil mi ? :)

İyi forumlar.

ateistkeci bunu beğendi.
  9. -333-

-333- User

senin yaptığında benim kalbimi kırıyo ve yalnış anlıyorum nasıl olacak.
    aman aman sakın *** ..yazdığım bu..bence fazla abartıyorsun ama neyse sorun yok biz çok fm ler gördük burada sabahlara kadar yazılan her mesaja yanıt yazıp bugün ziyaretci konumunda olan bence fazla abartma altı üstü bir oyun forum sitesinde fm lik yapıyorsun..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Ocak 2020
  10. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Forum Kullanımı Ve Kuralları'nı okumanızı tavsiye ediyorum.Bizler bize verilen yetkileri bu Kurallar çerçevesinde kullanıyoruz. Foruma girerek bu kuralları ''Okumuş,anlamış ve kabul etmiş'' sayılırsınız. Ayrıca beni geçmiş ilgilendirmiyor ben şuana bakmakla yükümlüyüm. Sizlerde diğer Forum Kullanıcılarına ve bizlere saygılı olmakla yükümlüsünüz. :)

İyi forumlar.