chaos ve bot

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve KARADAGLI tarafından 17 May 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. KARADAGLI

KARADAGLI User

bu etkinlikte bot kullananlara ban gelecek mi kaç gündür yırtınıyorum düşman haritasında protegit kesiyorum düşman botlarını kovalayarak yani bunca yaptıkları yanına kar kalırsa bunların ne diyelim ki daha albayından bilmem nesine kadar botta gemiler bu kadar olmaz ya geregini yapın artık

AKINCI_TAHA[İMHA] ve FyRo bunu beğendi.
  2. kesinlikle katılıyorum 4 yada 5 modül çıkartabildim şuana kadar bu adamlar 100 tane rahat yapmıştır

FyRo bunu beğendi.
  3. Ya bu ceza gerçekten bot kullananlara gelmiyor ya da şu an bota atanlar yürek yemiş.
    İş işten geçtikten sonra bota ban gelecek yine. Benim beklentim 2034 yılı falan.

ateistkeci bunu beğendi.
  4. şahin1

şahin1 User

adaletsizsin darkorbit chat banı yüz yıl veriyorsun botlar hakkında yazınca chatte. adamlar gemileri fulleyip oynuyorlar botlat ile.

5. B.otu resmi olarak serbest bıraksınlar biz de kullanalım, ben şahsen kul hakkına girerim diye kullanmıyorum ama maşallah herkes çatır çatır günah işliyor.

6. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY S-Moderator Team Darkorbit

Kullanıcı profilleri ve videoları supporta atarsanız ilgilenecektir arkadaşlarımız.

7. Bigpoint GmbH’nin (aşağıda “Bigpoint” olarak anılacaktır) Genel İş Şartları

1.2.8 Sunucuya aşırı yük binmesine neden olan programların kullanılması kesinlikle yasaktır. Aynı şekilde oyunun normal oynanışını etkileyecek yazılımlar, bilhassa da oyunları veya tek tek oyun fonksiyonlarını sistemli veya otomatik olarak kontrol etmeye (Botlar, Makrolar vb.), oyunların, oyun elemanlarının ya da Hizmetler dâhilinde ayarlanmış olan içeriklerin reprodüksiyonu veya değiştirilmesine yarayan yazılımların kullanılması yasaktır.

Kendi koyduğu kuralın ihlali durumunda yaptırım uygulamaktan aciz bir oyun yönetimi böyle devam edin bottaki gemileri görüp şu kadar oyuncumuz var dersiniz hiçbiri kendi oynamadığı halde aylık 1er vip parası alıp yolunuza bakın ..

Purgatory ve 82LiLeR bunu beğendi.
  8. 82LiLeR

82LiLeR User

admin yine banlarsın beni sen başka becerebildiğiniz birşey yok zatende .şimdi hagisini istiyorsunuz siz video olarak atalım size bir nick sallayın ben onu şikayet edeyim size girdiğim haritalarda 30 gemi varsa 28 i bot biz hangi birini video çekeceğiz ki alaymı ediyorsunuz bizle biz nasıl kasıcaz bu kadar botun arsaında adamlar 4 savaş bileti olsa 4ünüde bitirirken biz daha 13 görevi anca yapabildik

9. DadaLoLu.

DadaLoLu. User

Desteğe 3 adet videolu kanitli bildirim yaptım 5
    gün oldu ne bakan var nede Bi gelişme var adamlar bot sayesinde yüzlerce modül elde etti bot kullanmayan oyuncular şuan kendini aptal gibi hissediyor oyun yönetiminin alacağı önlem hani nerede şuan bot kullanan oyuncular resmen yönetime kafa tutuyor sizin yasaklariniz bizi ilgilendirmez gibi söylüyorlar sanki oyun yönetimi oturup izlesin sadece onları olan normal kesimdeki oyunculara olsun

Sayfayı Paylaş