Bug / Oyun hatasi Chaptcha Kodu sorunu çok fazla olmaya başladı.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **ZLoad** tarafından 2 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. **ZLoad**

**ZLoad** User

Merhabalar. Dün gece saatlerinde it1 sunucusunda açık artırmaya katılırken chaptca sordu ve cevapladım ama bir türlü kabul etmedi. Şuanda kabul etmiyor. Yeni hesap açıyorum kod giriyorum chaptca hatası alıyorum, başka pc den girdim olmadı. Ne yaparsam yapayım chaptcalarda hata alıyorum. Üstelik üstüne basarak belirtiyorum herşey yeni şekilde başka email hesapları açmama rağmen chaptca da hata alıyorum kupon kodu girerken. Ne yapmalıyım lütfen yardım edin zeus günüm araya gitti.

Yardım edebilecek hiç kimse yok mu?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Şubat 2018
  2. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Sorun teknik ekibe iletilmiştir.

İyi forumlar.

3. ramses35

ramses35 User

aynı dertten bende muzdaribim 3 gündür açık arttırmaya giremiyorum bu capta yüzünden.

4. anakin5555

anakin5555 User

bugün superbowluda alamıyoz bi etkinlikte sorunsuz olsa ne olur!

5. evet ne ihaleye girilebiliyor ne de oyunun verdiği kodu girebiliyoruz

Shadow.sword bunu beğendi.
  6. Oyun kodu kabul etmiyor zaten ve ben o robot değilim i de yaptım sonunda doğru kabul etti

7. magnetar76

magnetar76 User

robot muyum acaba diye şüphe duydum sonunda

8. Aria

Aria User

Şöyle diyeyim;
    Ne zaman bir kupon çıksa, 1 gün önceden bir şey bozulur.
    Kupon süresi bittiğinde, sorun çözülür.

Yılbaşı günü kuponu gibi bu da kaynadı... Bilginize... Bugün çözülmez, yarın çözülecek diyorlar yarında olmaz.. Zaten 3-4 günlük sorun. :D

Kupon bittiği an'dan itibaren sorun kalmaz. :)

Kuponu nasıl telafi edecekler merak ediyorum. Herkese yolla olsun bitsin. Ama pek sanmam, oyun şöyle der, kupon 2 gün içindi, giren aldı ödülü... :D Kim aldı bilmiyorum ama alan varsa bizede yollasın :D

9. Oyun gösteriyor fakat elletmiyor böyle bir kuponumuz var fakat kullanamazsınız diyor resmen

10. Mcqeen

Mcqeen User

Hata tüm sunucularda geçerli. Almanya ekibi yatıyor galiba :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.