Char Çalınmaları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Konyalı_Emre[Kтp™] tarafından 6 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu aralar char'ı boşaltılan yada direk çalınan çok oyuncuya denk geldim ve Support'a bu konu hakkında bir önerim olucaktı. Önerimin gerçekleşme imkanının olup olmadığını bilmek istiyorum.

İnsanlar iyice ahlaksızlaştı bu konuda, ortaklar birbirlerini tehdit ediyor. Anlaşamazsalar char'ı boşaltıp gidiyorlar vs... Char'ın kayıtlı olduğu sadece bir msn adresi var. Benimde önerim bunla ilgili olucak, bence msn adresine gelicek bir e-poste ile charların kitlenmesi gibi bir uygulama çok iyi olur. Char'a girilebilicek ama 'Başla' butonuna basarak girdiğimiz sunucuya bağlanılamıycak ve char'da hiçbir değişiklik yapılamıycak. Birnevi dondurulmuş bir face hesabı gibi ama char ticaretleri için char'a girilip ekipman, pilot profili vs. bakılabilicek. Bu sayede ' hacı abi chara bakıp çıkıcam bana güven ' bahanesiyle char soyanlarda önlenilicek. Char'a ne kadar girmeyi başarmış olsada bir değişiklik yapamıycak.

Gerçekleştirilme imkanı ne kadar bilemiycem pek bilgisayar bilgimde yoktur ama bence Darkorbit oyuncularımızın son derece yararına olucak birşey. :)

Önerimi ciddiye alır ve değerlendirirseniz beni son derece mutlu edersiniz, saygılarımla Yunusemre.

2. Bence hiç gerek yok. Ortak mortak olmayacaksın. Kendi hesabını kendi emeğinle kasacaksın. Gerekli güvenlik önlemlerini de alırsan hesabına hiç bir şeycik olmaz.

Default001.ini ve erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  3. geminin senin olduğuna dair kanıtlarla supporta mesaj at id de olacak tabikide Gemini sınırsız kapattır

Hidrata bunu beğendi.
  4. Kardes car boşaltmaları ve çalınmaları ortaklıktan geriye kalan ihtimal ise adam size kafayı takmışsa o zaman hesabınız gider....

O yuzden kimseye şifreni vermeyecen ortak olmayacan + herkesle iyi geçineceksin....

5. ortak hesap açarsan ve ortağın kazık atarsa bu olay bigpointi ilgilendirmez o senin sorunun 2.si chara bi bakıp çıkıcam diyenlerden bahsetmişsin o da bigpointin sorunu değil şifreyi tanımadığın bilmediğin adama verirsen adam da eğer ahlaksızsa boşaltır buna bigpointin yapacağı hiçbir şey yok istediğin kadar şikayet et bigpointin sorumluluğunda değil bu olaylar eğer hesabının çalınmamasını istiyorsan şifreni,kullanıcı adını,e mail adresini vs paylaşmayacaksın paylaşırsan ve çalınırsa o senin problemin kimse yardımcı olamaz olmaz da

6. Merhaba ,

İlk olarak çeşitli güvenlik tedbirleri ile ilgili konular açılmıştı önceden ve zaten hesabın farklı kişilerce kullanılması yani ortak gibi durumlar yasaktır. Eğer amaç gerçekten hesap güvenliği ise bununla ilgili konular açılmıştı zaten. O konulardan desteklerinizi sürdürebilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.