Çharıma giremiyorum yardım lütfen

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve King.Elessar tarafından 15 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 15 kasım 2014 yani dün sabah öğe vakitleri tr6 serverına girebiliyordum çharıma ama şimdi giremiyorum giriş yapıyorum gitmesi gerek sayfaya anasayfaya gitmiyor öyle kalıyor beyaz boş sayfa

2. -FIRTINA-

-FIRTINA- Guest

3. sağolasın cevap verdin en azından düzgün metin hazırlamamış olmama rağmen de sorun hadi bende diyelim tr5 ve tr3 deki çharlarıma nasıl giriyorumda tr6 dakine giremiyorum telefondan bile girebildim çhara ama pcden yok daha sabah giriyorum dışarı çıktım döndüm baktım girmiyor birşey de ellemedim hani

4. -FIRTINA-

-FIRTINA- Guest

Merhaba

Girdiğiniz tarayıcıda sorun olabilir. Kontrol ediniz

İyi forumlar

5. hocam ben birşeyi araştırmadan olaya atlamam zaten bu dedikleriniz ve şikayetleri gördüm forumda explorer chrome firefox opera hepsini denedim tarayıcıyla nasıl alakalı olsun kardeşim tr5 ve tr3 deki çharlarıma gireibliyorum şuan bile diyorum ama tr6 failed

6. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Çerezleri temizleyiniz ve farklı tarayıcılarla girmeyi deneyiniz. Şuanda Tr 6 serverında bir sorun bulunmamaktadır. Eğer ki sorununuz hala devam etmekteyse lütfen support ile iletişime geçiniz.

Bu da sizin için Türkiye 6 serverından alınmış bir resimdir.
    Keyifli Forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Kasım 2014
  7. bilemem artık neyse 1 gün geçsin de belki düzelir pcden yana sıkıntı olsa diğer serverlara da girmez diye düşünüyorum ama pcde herşeyi yapabiliyorum bi tr6 ya giremedim supportada mesaj attım artık ıdsiz ezberidme yok oyuna da giremediğim için bilmiyorum

8. -FIRTINA-

-FIRTINA- Guest

Merhaba

Supportan gelecek cevabı bekleyiniz.Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.