chat açılmıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¤●BALOTTELLİ●¤2 tarafından 5 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yaklaşık 2 haftadır hiçbir tarayıcıda chatim açılmıyor..ayarlarda chati göster diyor ama chatim açılmıyor..chat ekranı kapkara duruyor...supporta yazdım ama 5 gün oldu cevap gelmedi..başka gemilerde açılıyor..lütfen yardım edin...

2. ban almış olabilirsin supota fazla mesaj atma spam olarak düşer cevabın dahada gecikirsunuda ekliyeyim bi f5 at çerezleri sil ya da modemi sıfırla

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Sorunuz çok ilginç.Chatin açılmama sebepleri Flash veya java güncellemeleriyle ilgili olabilir.

Fakat başka gemilerde açılıyor ve sisin geminizde açılmıyorsa bu başka bir sorun demekki.

Aldığınız ticket numarası ile tekrar supporta başvurursanız,size geri dönüş sağlanacaktır.

Keyifli Forumlar.

4. son güncellemelerini indirdim adobe flash player in admin bey 2 haftadır izlemediğim video kalmadı bu sorunla ilgili ama herbirini denedim açılmıyor süresiz ban felan atmış olabilirmi adminlerden bir tanesi yanlışlıkla aklıma başka birşey gelmiyor chatsiz hiçbir sorunu halledemiyorum oyun oynama zevkim kalmadı yardımcı olun lütfen

5. burdan fm ler bisey yapamaz supota başvurmalısınız iyi oyunlar :)

6. Dostum, opera vardır sende onu aç tüm geçmişi sil çerezler kayıtlı parolalar ne varsa sonra ccleaner indir gezginlerden ordanda gerekli temizliği yap(maksat pc hızlansın) sonra operayı aç flash player son sürüm yaz ordan indir kur yükle ve en son olarak operayı tekrar aç macromedia panel yaz google amcaya ordan panele gir yada *****************
    Direk kopyala yapısdır burdakileride sil operayı kapat pcyi yeniden baslat(biz garantiye alalım) sonra aç operayı gir darkorbite chat acılmasında görim:D kesin acılacakdır acılmazsa pcde sorun vardır yada virüs girmişdir format lazım dır bu kadar.(Kesin acılacak sen rahat ol ):):):)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Ağustos 2015
  7. Merhaba ,

Tarayıcınızın önbelleğini ve çerezlerini temizleyiniz. Modemi kapayıp 5-10 dakika bekleyip açtıktan sonra deneyiniz. Son olarak durumu anlaşılır şekilde yazıp support'a bildiriniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

FULLTIME0FFTURKEY bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.