chat admin başvuru

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by SAMSUNLU-sbf, May 9, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. düşman klanımda bir tane admin oyuncu var o klandan ve ittifak klanından bana küfür ediliyor ve banlama yapılmıyor ben küfür edince saniyesinde banlanıyor... madem bu kadar adaletsiz oldu bu darkorbit o zaman bende çet adminliğine basvuru yapmak istiyorum. gereğinin yapılmasını arz ederim...

2. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Bahsettiğiniz kişiyi lütfen destek ekibine şikayet ediniz. Dediğiniz doğru ise gereken yapılır.

Hiçbit zaman direkt admin almayız önce moderatörlük süreci olur.

İyi forumlar.

3. tamam sayın @OĞUZKHAN yanlız benım sabıkam biraz kabarık buda moderatörlük yapınca aynı şeyleri yapacagım anlamınada gelmez değil mi varsa alım başvururuz bu saatten sonra atara atar tatara tatar

4. G_s_G_s

G_s_G_s User

Chat de ******* yazdım dıye 1 hafta ban aldım adalet arama bunlardan :D onlara serbest

Last edited by moderator: May 9, 2018
  5. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

İyi bir profil yoksa boşuna başvurmayın alınmazsınız. Bu aynı şeyleri tekrar yapabilirsiniz anlamına gelir.

İyi Forumlar.

6. adalet yoksa adaleti biz sağlarız botcuları oyundan yok etmek için pushıng yoluna girdik. adamlar sırf botcular oyundan kalkmasın diye artık pushıngi durdurdular

iyi bir profilimin olmaması sizin adaletsizliğiniz sayesinde zaten saçma sapan iş yaparsınız bizde bundan zararlı çıkarız birde haklıymıs gibi kendinizi sürekli zeytinyağı gibi üstte çıkarırsınız sonra bizden iyi bir profil beklersiniz

7. G_s_G_s

G_s_G_s User

Kardesım botcu kesmek falan bos artık onune gecılmıyor kesıyoruz pusıng yıyıoruz onların banı acılıyor gene bızden usteler burdan aldıkları para bogazlarından gectıgınde helal olarak goruyorsalar vaykı vay hallerıne

8. kuralları kendileri uymuyor bizden uymamızı bekliyorlar yani bir söz var imam sırıtırsa cemaat kırıtırmış diye aslı biraz farklı ama ben değiştirdim işte bunlarda aynı öyle*** şurda yazılanların hangisi uygulanıyor ki ben söyleyim işlerine geleni uyguluyorlar işlerine gelmeyeni uygulamıyorlar

her neyse sayın @OĞUZKHAN moderatörlük veya adminlik her neyse kabul ederseniz başvuracam zaten ihtiyacınız var dun çetten de genel mesaj da belirtildi bizimle çalışmak istermisiniz gibisinden dediğim gibi vukuatım çok hatta çetten de yeni 1 ay ban yedim ama asıl amacım eşit şekilde banlanmak ben banlanırım o banlanmaz ben banlanmam o banlanır gibi gibi bunun önüne geçilmesi lazım

Last edited by moderator: May 9, 2018
  9. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Oyun içerisinde ağır ceza alan kişiler ekibe başvuru yapamamaktadır maalesef. Ancak yine de içinizde kalmasın buradan bilgi alabilirsiniz.

İyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.