Chat Admini Kimse Çıksın Ortaya

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SAMSUNLU-sbf tarafından 24 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sistem gunluğündeki yazıyı seyir defteri sanan çet admini seni kim admin yaptı söyler misin bana ??? daha oyundaki hangi yazıların seyirde hangi yazıların sistem günlüğünde oldugunu bilmeyen bir kişi nasıl bu darkorbitin başına admin olarak geçebiliyor... kardeşim sistem günlüğündeki yazıyı paylaşmak yasaktır diye bir çet kuralı var mı varsa buyursun admin söylesin burda kestiğim bir şeyin ödülünü paylaştım şu kadar şu kadar ödül gelmiştir diye orda yok şu adamı yok ettin diye birşey yazıyor muyduda sen gittin 1 gunluk ban attın bana... karıştırma admin karıştırma nerde ne yazar bil bunları tecrüben olmayabilir ama bilmeden kafana göre ban atma sağa sola... gun içerisinde millete anabacı küfür edenleri banlamıyorsun bakıyorumda biz supporta bildirmesek ilgileneceğiniz yok... bu mudur sizin görev anlaşıyınız bu mudur sizin oyun bilginiz böyle mi iş yapıyorsunuz bana atılan ban haksız bandı supportada yazmayacam zaten 1 gunluk ban support mesajı görene kadar çet açılır şu zihniyeti geçin arkadaşım kafama göre ban atarım ben adminim burda ben ne dersem o olur bırakın bu işleri buyrun dürüstlüğe davetlisin çet admini

malatyalııı bunu beğendi.
  2. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Chat ban itirazları sadece support üzerinden yapılmaktadır lütfen support ile iletişime geçin.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.