Chat : Administratör tarafından çıkarıldın !!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Kadir75_ tarafından 12 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kadir75_

Kadir75_ User

Arkadaşlar 10 dk önce bu hatayı aldım . Ne yaptığımı bilmiyorum . Yazdığım tek şey grup sekmesinden arkadaşımın adını yazdım . Bugun ilk defa girdim ve yazdığım ilk kelimede bu hatayı aldım. Çözümünü bilen var mı ? ID : 161137378

Selam bu sorunla ilgili bir bölüm vardı orayı bulamadım az önce bende çıkarıldım sanırm büyük harfle yazdım diye oldu umarım bir ilgiliye denk geliriz..
    kullanıcı id'im:********
    saygılar..

Sorun kendiliğinden çözülmüştür.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 May 2014
  2. Merhaba :)

Bi chat yasaklamarını izah edeyim ;

KICK : Oyuncunun chatten atılmasıdır. Oyuna yine girdiğinizde düzelir.
    BANN : Oyuncunun chatten yasaklanmasıdır. En az 1 saat , en fazla SÜRESİZdir.

Eğer ''Çıkarıldın'' yazıyorsa KICK tir. Oyuna geri dönerseniz açılır.

Eğer ''Belirli bir süre için yasaklandın'' yazıyorsa en az 1 saat , en fazla 30 gün boyunca chatten yasaklanmışsındır. Ban süresi chat kutusunda gösterilir.

Eğer ''Belirsiz bir süre için yasaklandın'' yazıyorsa ahan da yandın. Süresiz chat banı almışsın demektir.

Bu durumda oyuna girersen chat çıkarılması kaldırılmış olacaktır :)

O bölüm bu foruma eklenmeyecekmiş. Support'a danışın.

--- --- --- --- --- ---

Saygılar ;

LOONIE TUNES / Forumun Animecisi - Photoshop Pro'su

3. hayalet-81

hayalet-81 User

Gittikçe oyunu zorlaştırıyorlar her şeyi sporta yazacaksak yandık oraya küçük bir işlem için bi dünya prosodür sistem ban yiyoz muatap bulamıyoruz ayrıca banlanacak bir durumum olsa neyse 1 hafta boş yere ban aldım..

4. Merhaba ;

Konu çözüme kavuştuğu üzere kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.