chat-arkadaş silme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MAK tarafından 13 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MAK

MAK User

arkadaşlar 1.cisi arkadaş lisetsinden birisini siliyorum daha sonra oyundan çıkıp girdiğimde yine aynı şekilde duruyor.? 2.cisi edge tarayıcısını kullanıyorum çok memnunum ancak tek sorun chat sayfasında yazı yazdığımda kelimeler geriden geliyor ben bitiriyorum cümleyi ve cümlenin tamamlanmasını bekliyorum hepsi yazdıktan sonra enter a basıyorum ve chat a düşüyor bu sorunu yaşayan var mı?

2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Sizden ricam tarayıcı değiştirip bu problemlerin olup olmadığını bir de oradan teyit edebilir misiniz?

İyi forumlar.

3. MAK

MAK User

diğer tarayıcılarda olmuyor denedim fakat oyunu da kaliteli oynayamıyorum acaba bu sorunu yasayan arkadaşlar varsa belki yardımcı olurlar yoksa konuyu biraz açık tutup kapatalım modum kolay gelsin

4. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Tabi ki arkadaşlarımızdan bilgi alabiliriz, dilediğiniz zaman da konuyu kilitleriz. Maalesef edge yi kullanmadığım için sizlere yardımcı olamıyorum.

İyi forumlar.

5. MAK

MAK User

tamamdır konuyu kitleyebiliriz,halledildi. oyun ekranından değil de ana ekrandan sildiğimizde geri gelmedi. bu şekilde yapabilirler başka arkadaşların başına gelirse. chat ile alakalı ise pek konuşmuyorum zaten.

6. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Bildiriminiz için teşekkür ederiz. Yinede oyun ekranından sildiğimizde silinmesi gerek, bunu ilgili yere ileteceğiz.

Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.