chat bağlanmıyor !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Win[RAR] tarafından 30 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Konu sahibinin isteği üzerine kilitlenmekte, yorumları okursan görürsün kardeşim.

2. AY_TAŞI

AY_TAŞI User

okudum kardeşimde sorun nedir çözüm nedir başka yere konu açmak istemedim chat genel bi sorunmudur ?

3. Sistem: Sunucuya bağlantı koptu. chatVersion:2.3.3
    Sistem: 11 saniyede tekrar bağlancaksın...
    Sistem: Bağlanıyorsun...
    Sistem: Sunucuya bağlantı koptu. chatVersion:2.3.3
    Sistem: 6 saniyede tekrar bağlancaksın...
    Sistem: 31 saniyede tekrar bağlancaksın...
    Sistem: 30 saniyede tekrar bağlancaksın...
    Sistem: 43 saniyede tekrar bağlancaksın...

yarım saat oldu böyle neden ? artı zeus günü ama kutu yok ?

4. AY_TAŞI

AY_TAŞI User

bizde buda yok chat komple boşş:)

5. Konuyu okuyarak alternatif çözümleri denediniz mi?

6. denedik kardeş yine aynı sıkıntı. çerezleri sildim flash playerı kapatıp açtım firefoxtan girdim chromeden girdim internet explorerdan girdim virüs taraması yaptım bütün geçmişi sildim bilgisayara format atmadığım kaldı :))

7. Şuan oyuna girdim bendede sorun olmuş çıkarken bir şey yoktu. Artık sabahı bekliyecez resette düzelmezse teknik bir sorun olabilir.

8. zeus günü bugün ama kutuda yok ara ara bulamadım haritalarda sende varmı böyle bişi

9. Ben kutu açmıyacam bugün haritaları da gezmedim ama resetle geliyordur belkide.

10. yok ya boş yine teknik bi arıza heralde ne kutu var ne chat. ne olacak bu darkorbitin hali sayın admin ? :))

11. DPrealslim

DPrealslim User

şuan oyundayım aynı sorun bendede var 16 saniye sonra tekrar bağlınacak diyor fakat yine bağlanamadı diyo sonra aynı şey tekrar oluyo umarım düzelir

12. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Şu an genel bir sorun gibi görünüyor.Knu Teknik ekimize iletildi.En kısa zamanda çözüleceğini umuyorum.

Keyifli Forumlar.

13. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bari bir yeri acik birakin hepsini kapadiniz yada chat sorunu adi altinda bir konu acin oraya yazalim/bilgilenelim ...dogal olarak oyuna giren bunu merak ediyor.

14. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Dark Orbit Chat sistemi , Bigpoint ile bağlantılı değildir. Chat sistemi farklı bir firma aracılığı ile çalışmaktadır.

Bu firmada da bir takım sorunlar ortaya çıkmıştır. Sorunların ne zaman çözüleceğine dair kesin bir bilgimiz yok , ancak en kısa sürede düzeltileceğini umuyoruz.

Dilerseniz , Sohbet için Forumdaki , Sohbet bölümünü kullanabilir yada Merhaba De Katıl Muhabbete konusundan muhabbet edebilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.