Chat Bağlantı Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FyRo tarafından 7 Ağustos 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. FyRo

FyRo User

Merhaba, oyunda chat ban yemedim ama chat gözükmüyor. Başka bir İnternet'e (Modeme) bağlandığım zaman chat gözüküyor, ancak her zaman kullandığım İnternet'e bağlandığım zaman chat gözükmüyor. Ip ban yemiş olabilirim diye düşündüm (ki ip ban yemem için olağanüstü bir şey yapmadım) Modemi resetledim ve yine düzelmedi. Yetkililer bilgilendirir ve yardımcı olursa sevinirim.

2. ayarlarda chat kapat diye bir tuş var oraya bak

3. Viraaa

Viraaa User

kardes burdan bu soruya cevap bulamazsin.supporta yazmalisin.

4. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Çerezlerinizi temizleyerek tekrar dener misiniz? Ayrıca bu gibi durumlarda ''Ayarlar-Arayüz-Chat'i Göster '' seçeneğini kaldırıp oyundan çıkış alıp tekrar girip açtığınızda düzelebiliyor. Bu iki yolu da denedikten sonra şikayetiniz devam etmeye devam ederse durumla alakalı Support'a ticket atabilirsiniz.

İyi forumlar.

PoetShadow bunu beğendi.
  5. FyRo

FyRo User

Böyle gözüküyor chat. Çerezleri vs. temizledim ancak durum hala aynı.

6. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

O zaman maalesef ki Support'taki arkadaşlarımızdan gelecek cevabı beklemelisiniz. :(

İyi forumlar.

Aery ve FyRo bunu beğendi.
  7. [​IMG] şunu tıklayıp sonucunu yazar mısınız ?

8. FyRo

FyRo User

Onu da denedim birçok kez, sonuç aynı :|

9. Bende de aynı sorun oluşuyordu. Birkaç kere oyunu kapatıp açtım, düzeldi.

10. O halde farklı bir browser deneyin olmadığı takdirde gizli sekmede açıp deneyin.

11. FyRo

FyRo User

Bunu birçok kez yaptığımdan emin olabilirsin.

Farklı bir browserda işe yaramadı, support a yazdım ancak hala dönüş yapılmadı. Bekliyoruz bakalım, belki düzeltirler.

Son düzenlenen: 8 Ağustos 2019