Bug / Oyun hatasi Chat Bağlantısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve deepjaw tarafından 25 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. deepjaw

deepjaw User

Chat'e bağlanmada sorunlar yaşıyorum. Ban falan da yemedim Chat'te yazmıyorum zaten. Ama bağlanamıyorum. Modem reslemekle ilgili bir şey söyleniyordu onu da yaptım, çerezleri sildim hala bir değişiklik yok.

2. Merhaba,

Chatte genel bir teknik sorun vardır.
    Sizin internetinizle alakalı bir durum değildir, gerekli yerlere raporlamalar yapılmıştır.
    En kısa zamanda düzelmesini umuyoruz..

İyi forumlar dilerim..

3. ne olduysa chat sorunu yüzünden oldu bağlantı kuruluyor yazıyor ve oyuna giremiyorum adamlar spaceball çektiler globalavrupa 3 te oynyuorum int7

bana yardımcı olabilirmisiniz supporta yazdım baya oldu cevap yok

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Eylül 2018
  4. GÖLGE

GÖLGE User

hey Allahım şimdide chat yok:) ah bu oyun bizi delirtecek:) gidip tavuk koyun besliycem sonunda:)

5. tr2 serverendede chat yok.

6. Merhaba,

Support Destek Birimi şu sıralar çok yoğun dönüşler biraz geç olabilmektedir ama mesajınız cevapsız kalmayacaktır.
    Chat sorunu hakkında genel bir teknik sorun vardır ve raporlaması yapılmıştır.
    Bu yüzden biraz sabırlı olunuz ve bekleyiniz..

İyi forumlar..