Destek Chat ban ile ilgili

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve drahmin599 tarafından 20 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. drahmin599

drahmin599 User

Selamın Aleyküm bir sorum olucak benim zamanımda chat ban yediğimizde supporta oynadığın serveri kullanıcı ıd ve nickini yazarak talebte bulunuluyordu 2 gün önce aynısını yaptım fakat bana lütfen hesabınızdan support ile iletişime geçin dedi neden böyle dediler anlamadım supporta chat ban itirazı nasıl yapılır açıklarmısınız ?

2. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhaba,

Yanlış anlamış olabilirsiniz, id numaranız nickiniz ve oynadığınız serveri yazıp chatten aldığınız ban sebeiyle birlikte Supporta itirazda bulunmalsınız.
    Eski sistemle aynı değişen tek şey chatte ban yediğiniz zaman Admin Cm arkadaşlar açıklama olarak o yazıyı yazıyor.

İyi Forumlar

3. drahmin599

drahmin599 User

yani ban yeme sebebimi chattan kopyalayıp supporta bildirmemmi gerekiyor ıd numaram oynadığım server vs birlikte ?

4. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Kullandığınız gemiden destek birimi ile iletişime geçip, ekran görüntüsü atmanız yeterli.

İyi forumlar.

5. drahmin599

drahmin599 User

teşekkürler adminim konunun kapanması uygundur.

6. Merhaba,

Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.