Chat Ban Sacmalıgı !!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve gollum003 tarafından 13 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. gollum003

gollum003 User

Arkadaşlar sasuke dıye bır kısı var, ozelden gıt annenı falan cagır bısıelr yazdı,

Global odaya Cm özele bakarmısın adam annelı falan fılan bırseyler yazdı dedım 2 saat chat ban yedim. Afedersinizde sizin adaletiniz bu kadarmı bırader ?

Cmlerinizi düzgün seçin. Sokaktan geçen cm oluyor sanırım, Atılan banı hakettıgımı dusunmuyorum, Gerekirse bu sebepten oyun bile değişebilirim. Karşınızda çocuk yok. atıcaksanız adam gibi ban atın hakedene atın. Önüne gelen cm olmasın bir sunucuda rezillik ya. Afedersiniz ama RESMEN REZİLLİK !
    2 saat ban atıldı durduk yere. ben eşşekmiyim birader 2 saat kasamıcam kımseyle ıletısımım olmucak ? gerçekten içine sıctılar sagolsun sözde profosyonel cmlerimiz. Kendilerini cm sanan kişiler..

Bu sözler;

EfsunCm
    SavcıCm
    HisarCm için değildir.

2. chat ten yanlışlıkla argo kelime kullandım ban aldım açarmısınız daha dikkatli olucam artık ıd:67240261

3. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bu tür şikeyetlerinizde chat kısmının o bölümünü resimleyerek supporta mesajınızı kanıt eşliğinde sunarsanız çok daha kesin bir sonuç alırsınız foruma chat ban hakkında yazdığınız her mesajda bizler bir şey yapamıyoruz lütfen gecikmeden supporta şikeyetinizi bildirin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.