CHAT BAN ŞİKAYETİ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve YSF tarafından 17 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. YSF

YSF User

Selamun Aleyküm Öncelikle Kolay Gelsin Hayırlı Bayramlar Chatta Bir Sorun Yaşadım.
    Bir Oyuncu Yüzünde Uslubume Dikkat Etmeyerek Küfür Yazdım Ve Yazdığım Küfür İçin Pişman Oldum Ve Sınırsız Ban Yedim Supporta Bildiri Atıyorum.Yaptığım Yanlıştan Özür Diliyorum Banımı Açmıyorlar 2,3 Kez Attım İlet Ne Kadar Çok Özür Dilediysem Fayda Etmedi Ve Bunun Üzerine Banımı Açmıcaklar Tamamen Kalıcı Bırakıcaklar.Tamm Hata Yaptım Ve Hatamı En İyi Şekilde Özür Diledim Ama Fayda Etmiyor Bu Oyunu 6 Sene Oynuyorum Ve Yaptığımda Hatadan Böyle Bir Ban Almadım.Ben Açıkcası Uslubemime Dikkat Ediyorum Lütfen Yardımcı Olunuz.

2. Prophecy

Prophecy User

Forumda yetki yoktur support ilgileniyor

3. REBEL

REBEL User

İmadan dahi yasaklama alınıyor, sen direk küfür etmişsin.Bence bir süre bekledikten sonra tekrar supporta başvur belki affederler :)

4. coder545

coder545 User

sinirsiz ban nadir gordugum seylerden biri istesem alamam genelde fake hesap acip tum DO ekibine saydiranlar aliyo o kadar agir bisey yazdinmi

5. Merhaba ,

Chat banları ile ilgili konularda gerekli bilgilerinizle birlikte durumu anlaşılır şekilde yazarak support'a bildiriniz. Support'un yoğunluğuna bağlı olarak en geç 48 saat içinde asıl cevap gelecektir.

İyi forumlar.

6. YSF

YSF User

yahu spportta nedir bu iş ürkiye serverlerinde adminler kendi oyuncularına iyi davranır burdaki adminler 5 10 kişi laf yapar küfür eder banlamazlar gelir bizi banlarlar

7. Merhaba ,

Chat alanına biz müdahale edemiyoruz. Hesap inceleme ve oyuna müdahale etme yetkisi support'undur.

İyi forumlar.

8. YSF

YSF User

peki sizin yetkiniz nedir

9. Merhaba ,

Bizler forum ekibi olarak forumun düzeni , üyelerle ilgilenmek , merkeze iletilmesi gereken şeyleri bildirmek yani kısacası forumun işleyişi ve ayrıca takımın sürekliliğini sağlamaktır.

İyi forumlar.

10. miço

miço User

slm kolay gelsın çete 'bu ne ya porttan atlayınca gemı çıkış yapıyor ' dedim diye 2 gün ban aldım açarmısınız ? tşkler kolay gelsın

11. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Chat banlarıyla ilgili şikayetlerinizi supporta yapınız lütfen. Buradan işlem yapamıyoruz.

İyi Forumlar.

12. coder545

coder545 User

senin sorunun cikis yapinca pencere kapanmadiysa her porttan atladiginda cikis yapmaya calisir cikis tusuna basip kapat gecer

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.