chat ban şikayetleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve mehmet_deli1 tarafından 28 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. adminim chate grub odasında iki gemiyle konuşuyoruz birisi beni arkadaş eklesene dedi öteki gemiye bende chate şöyle yazdım:beyler benide ekleyin diye yazdım ardındanda ban yedim niye yedim yazım yanlışımı yaptım bi bakın
    forumda yeniyim konuyu buraya açtım
    ID:99117640 NİCK:Türkisharmy

2. tabutçu99

tabutçu99 User

DAHA ÖNCEDEN BİŞEY YAZMISSINDIR YADA BUYUK HARK ile yamıssındır

3. Sayın adminim, eskiden beri tanıdığım birlikte oyun oynadığımız aynı şirketten ABHAZYALI nickli arkadaşımle chatte grup olmadığımız için özelden yazışıyorduk, ben ona dedimki "gemin az e zik görünüyo içini bilmem" yazdım 7 gün chat ban yedim. 7 gün ban yemeyi hakettiğimi düşünmüyorum ne hakaret, ne küfür, ne siyasi içerik var inceleyip banı kaldırmanızı rica ederim. Teşekkür ederimö ID:74891970

resuce54 bunu beğendi.
  4. resuce54

resuce54 User

admın oha dedım sonra admınıstor tarafından çıkarıldı dedi lütfen ya kufur de etmedım etmemde lutfen ama lutfen en kısa surede duzeltın oha dememın bı sakıncası varsa bıda demem özür dılerım bilginize

5. Chat sorunları artık forum üzerinden çözülmüyor, Id ile birlikte supporta yollarsanız ilgileneceklerdir.

6. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Chat baları ile ilgili support a mesaj atın bizim burdan müdahele etme şansımız yok kilitlenebilir

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.