Destek Chat Ban yedim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Liquin tarafından 8 Ekim 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Tags:
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Liquin

Liquin User

Evet chatte pubgde uc satmak karşılığında hesap ticareti yapcağıma dair yazı yazmıştım. Trol yapıyordum galiba admin de ciddiye alıp ban atmış. ban sebebi olduğunu bilmiyordum. lütfen chat banımı açın birdaha troll yapmam. lütfen yardımcı olursanız sevinirim.

2. ateistkeci

ateistkeci User

Chat banını sadece Support açabilir ancak açacaklarını pek düşünmüyorum

yılmazcan47 bunu beğendi.
  3. ne belli belkide adminde sana trolle karşılık vermiştir.

4. Liquin

Liquin User

hesabım 30 gün süre ile kapanmış eğer 2.ihlalde bulunursamda sınırsız olarak kapatılıcakmış. yav bir şaka yapalım dedik ban yedik valla böyle olacağını bilsem yapmazdım zaten ciddi de değildim neden ban atıyorsunuz ya . şimdi banımı nasıl açtırabilirim yardımcı olur musunuz ?

5. DarkNightt

DarkNightt User

başıma gelmişti 30 günün sonunda chat banın açılacak büyük ihtimalle

6. kardeş kac yıl vermişki sana bende bir ara yazmıştım ama 1 ay verdiler en fazla seninde bu kadar olsun ondan sonra zaten acılır sportunda acacaklarını zannetmiyorum

7. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Forum Takımı olarak bu konuda yardımcı olamıyoruz. Chat Banınızın haksız olduğunu düşünüyorsanız Support takımımız ile iletişime geçmeniz gerekmektedir. Takımımız size en kısa sürede yardımcı olacaklardır.

Konuya gerekli cevap verildiğinden dolayı konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.