Chat ban

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve āđāиāŁı•|ošм|•āяīs™ tarafından 24 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sistem: Administratör tarafından belirli bir süre yasaklandın! Seviyesiz konuşmak, argo ( lan,len,lem,lo,la vs.) hakaret, dalga geçmek ve bunları yapanlara aynı durumda cevap vermek yasaktır ! bana attı ıyı hos da adam bana kayacak ben susacam he yok ya gereklı cevabı verdım kufursuz ama admın olaydan sonra yada cm bılmıyom kım attı bunu ban attı lutfen gorevınızı ıyı yapın dıyorum ya bu nedır arkadaslar guzelce oyun oynayalım dıyorum kendını bılmez cocuklar ınsanı sınır edıyo yas sınırı gelsın su oyuna :)

2. Sistem: 24-12-2013 tarihinde saat 04:38:39, 2 Gün(ler) süresince çikarıldın. Tekrar 26-12-2013 saat 04:38:39 zamanında giriş yapabilirsin. şu saatlerde chati incelerseniz banın ne kadar yersiz olduğunu görüceksiniz sizden ricam sadece inceleyin ve ban gerektircek bişey varsa kalsın banım ama gereksizse kaldırılsın ne küfür var ne oyuncuyu küçümseme lütfen acilen ilgileniniz...

3. buzmavi

buzmavi User

4. CadaWre

CadaWre User

adminim 75686767 id 'im az önce klansız yazacakken kansız yazmışım bakarmısınız.

5. 44885011 yedi gün ban aldım ve bunu hakedecek hiçbir şey yazmadım oyunda bug bulduğumu cm ye söyledim oda suport a yaz dedi tamam cm kimseye söylemicem dedim 7 gün ban bu nedir ya neye göre verilmiştir bu ban ben oyunda bug buldum bug bulduğum için cezalandırılmalımıyım ?

6. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba;

Lütfen chat ban şikayetlerinizi supporta yazınız.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.