Chat Ban

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *mhmtaykn* tarafından 19 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Chatte 100 yıllık ban yedim bunu düzeltmek için ne yapabilirim.

2. ateistkeci

ateistkeci User

Eğer haksız ban yediğini düşünüyorsan olayı ayrıntılarıyla birlikte Support ekibine bildirebilirsin, gerçekten haksız bir ceza aldıysan kaldıracaklardır

yılmazcan47 bunu beğendi.
  3. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Ne hakkında ceza aldığınız hakkında bir bilgim yok fakat arkadaşımında dediği gibi haksız bir ceza aldığınızı düşünüyorsanız Support'a yazabilirsiniz.

İyi forumlar.

4. kerimerim

kerimerim User

Ne yaptın cm ye c4 mü attın :D

5. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Haksız yere yedim oyundan sıkıldım bırakmak için oyunumu bedava verecektim onu yazdım ban yedim hemde 100 yıllık saçmalık başka birşey değil.

6. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

GİŞ kuralları gereği hesap paylaşımı yapmak yasaktır. GİŞ kurallarını bilmemeniz bir mazeret sayılmaz, oyuna kayıt olduğunuz an GİŞ 'i okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayılırsınız. Aldığınız ceza haklıdır. Ayrıca forum içerisindede hesap paylaşımı hakkında mesajlar atmak yasaktır, bu konuda sizleri daha önce uyarmıştık lütfen bu uyarımdan sonra bir daha forumda yada oyun içerisinde bir daha böyle bir davranışta bulunmayınız bu sizlere son uyarımız..

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden dolayı kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.