Chat ban

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve S*T*R*E*S*S*56 tarafından 22 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar yetkili varsa lütfen yardım etsin.. İyi günler kolay gelsin. lütfen bana yardımcı olun ben bot kullanmadım ve reklamını yapmadım. daha önce hiç ceza yemedim. lütfen chat engeli cezamı bitirin. ben bot reklamı yapmadım x3 haritalarında olan bot kullanıcıları öldürdüm sürekli . ' chat kanalında bot açıkmı bilgisi olan varmı ' dedim çünkü bot kullanıcılarını cezalandırmak için onları öldürmeye gidiyordum . bu haksız cezama bi son verin ....

2. bu ne lahana turşusu diye bi söz var ya o geldi aklıma :D , gidrsin mape görürsen otoları kesersin. chate b*tlar aktifmi diye sormak nedir yaa :D geçmiş olsun.. supporta yazmalısın chat bannın yeri burası değil :)

NuRi_aLÇo bunu beğendi.
  3. ateistkeci

ateistkeci User

Supporta yazman gerekiyor ama kaldırılacak mıdır bilemem hiç

OLD_Darko-92BİT bunu beğendi.
  4. bigpoint bile yemez bunu

.SOLOTÜRK. bunu beğendi.
  5. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Forum Takımı olarak bu konuda yardımcı olamıyoruz. Banınızın haksız olduğunu düşünüyorsanız supportla iletişime geçmeniz gerekmektedir. Lütfen Support takımımız ile iletişime geçiniz, size en kısa sürede yardımcı olacaklardır.

Konuya gerekli cevap verildiğinden dolayı konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.