Chat Ban

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TRaptor tarafından 20 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TRaptor

TRaptor User

Merhabalar, Chat 100 Yıl ban yedim ve hatalı konuşmadan ötürü. Support yazıp özür dilemem yerine cezanız uygundur bekleyin diyor dalga geçer gibi sanırsın 1 Aylık ban. ban sebebi ise Chatte OTO hakkında konuşuyorlardı bende dedim Oto haritaları hangisi pat 100 yıl ban kullanmıyorum yasa dışı program emeğimle zarzor 10 ARGE ve kalp uçuş düzeni aldım. o programı kullansam 10 ARGE mi olur 1 sene içinde. 2009 senesinde başladım bu oyuna o zamanlar 6. sınıfa gidiyordum şimdi ise Üniversitesi 2 ve dedim ki bu oyun neden bu kadar oyuncu kaybediyor sorumun cevabı yukarda haksız banlar. Bu reva mıdır oyuncular, komik gibi cevaplar veriyorsunuz üstüne üstün cezanızın bitm sini bekleyin diyerek.

2. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Chat banlamalarınızla alakalı olarak başvurmanız gereken birim supporttur. Buradan herhangi bir işlem yapmamız mümkün değildir. Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.