Chat Ban

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve √PİSKOØAИGЄL™ tarafından 15 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Daha önceki konumda bir moderatörden bahsetmiştim kanıt istenilmişti. Konum çözüldüğü düşünülerek kapatılmış fakat hiçbir sebep olmadığı halde görevli moderasyon ekibine hakaretten 1 ay ban uygulanmış benim hakaret ettiğimi kanıtlamanızı rica ediyorum. Görevlerini tamamen kişisel kullanan insanlar ve halen daha kanıt isteyen forum moderatörleri var 1 gün olan banım neden 1 ay uzatıldı ve hangi görevli moderasyona uygunsuz dil kullanmışım kanıtların bana ulaştırılmasını talep ediyorum. Gerçekten ekip arkadaşlarınızı korumak yerine tarafsız olsanız kimse mağdur olmaz bu tür davranışlarınızla yakında oyuncu bırakmayacaksınız.

Uygunsuz dil kullanımı - Görevli moderasyona uygunsuz dil kullanımı [Support]2020111437006056]

Son düzenlenen: 15 Kasım 2020
  2. Merhabalar,

Forum Takımı olarak bu konuda yardımcı olamıyoruz. Kanıtları biz burdan size ulaştıramayız. Banınızın haksız olduğunu düşünüyorsanız supportla iletişime geçmeniz gerekmektedir. Lütfen Support takımımız ile iletişime geçiniz, size en kısa sürede yardımcı olacaklardır.

Gerekli cevap verildiğinden konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.