chat ban

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BLOOD_RAPPEZ tarafından 30 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. birgün birgisayarıma başka biri aglanmış ve hesabımı çalmak üzere iken ben hesabımı geri aldım internetımi aniden kapattım modemden bilgisayarıma format atım oyuna bır girdim ki bu bılgısayarıma giren kişi chetten ban yemiş fakat benım bılgım ve fıktım dahılında olan bir şeydeil support yazdım açmaları için konuştum yardımcı olamadılar acaba burda yardımcı olabılecek kişi varmı ?? ID 94639615

2. -Süpernova-

-Süpernova- Guest

Merhaba,

Genelleşmiş olan bir kuralımız da Hesap paylaşımı veya Ticaretidir. Sebebi her ne olursa olsun Hesap paylaşımına teşebbüs dahi kural ihlalidir.

- Hesabınızın başka biri tarafından ele geçirildiğini ve Chat bölümünde kural ihlali yaptığını savunuyorsunuz. Bu durumda dahi yine genelleşmiş olan " Hesap güvenliği oyuncularımızın sorumluluğundadır" kuralımızı ihlali söz konusudur.

- Bu durumun nihai kararını destek birimi verecektir. Keza destek birimimiz ile görüştüğünüzü beyan edip, almış olduğunuz yasaklamanın haklı olduğunu söylediklerinden bahsettiniz.

- Forum takımı olarak mevcut olan oyun Sorularınızı cevaplamak ve oyun sorunlarını rapor etmekle hükümlüyüz. Bu durumda size yardımcı olamadığım için üzgünüm. Support biriminin vermiş olduğu karar nihai karar olarak kabul edilir.

İyi Forumlar

3. Support da bakan kisi emin olunki her hangi bir bilgiye sahip değil cunki sadece kahvesini çayını alip oturup halimizden anladığı yok ben suan madur durumdayım benim halimden anlayacak kimse yok yani burda !

4. azkaplan1

azkaplan1 User

Benim bir hesabımdan buna benzer bir nedenden banlandı. Nolur yani bir kere affetseniz. Oyunda bir tane görev verin mesela 1000 düşman kesme olsun o görevi yapınca 10 sene azalsın chat banı. Bizde cezamızı çekelim direk idam veriyorsunuz. Kurallarınız katı insanları geliştirme açısından hiçbir işe yaramıyor.

5. smoonrise

smoonrise User

Supporta olan konuşmalarında şöyle bir yaklaşımda bulundun mu ? hesabıma bağlandığım Ip bellidir sizde ( ilk günden beri senin olan bir hesap olduğunu ve hep aynı ikametten bağlandığını düşünerek ) açılışından beri aynı Ip ile oyuna devam ediyorum bu cezanın alındığı tarihte başka Ip ile girilip bu yazı yazılıp yazılmadığını kontrol edermisiniz diyip bu gemiye izin verilmeden bir erişim olduğunu belirtsen bir ihtimal belki sonuç alırsın denemek zarar getirmez .

6. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Yukarıda da belirtildiği gibi hesap güvenliğinizden kendiniz sorumlusunuz bu durumda da size sadece support yardımcı olabilir.
    Forumdan yasaklandıktan sonra yan hesabınızla foruma girmeniz de yasaktır. Bu nedenle hesabınıza cezai işlem uygulanmıştır.

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

_-Thanatos-_ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.