Chat ban

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ΚΛΝDΞRΞLİ_[VΛMPİRE] tarafından 9 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 4 gün önce grup chatinden arkadaşıma attığım mesajla 7 gün ban aldım. yıllardır oynadığım oyunda ilk defa bu kadar uzun süreli ban aldım vede haksız yere..

Supportun verdiği cevap ise küfüre eş değer kelime kullanmışım. aşağıda yazdığım cümleyi paylaşıyorum takdir forumu kullanan düm darkorbit üyelerinin ve yönetiminin..

Chatte yazdığım kelime; "-şeref sizin gemilerde şimşek tasarımı varmı yoksa alalım"

Burda şeref yazdığım grupta konuştuğum arkadaşımın ismidir....

2. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Konu hakında arkadaşınızın isminin şeref olduğunu kanıtlar iseniz supporta chat banınız açılır ama kanıtlıyamaz iseniz diğer oyuncuya hakaretten dolayı 7 gun beklemenız gerekmektedır chat banları forum üzerınden birşey yapamıyoruz support ılgılenmektedır tekrardan supporta yazınız kilitlenmesi uygundur

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.