CHAT BAN

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **-☼ZΣβΔИİ☼-** tarafından 22 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. banı sohbette yediğim için konuyu buraya açtım kusura bakmayın forum değişmiş bulamadım konuyu ...
    Üye İd:67688457 TUĞRA admin yanlışlıkla chat yerine cahat yazdı bende aynen şöyle dedim ''cahat nedir admin :)'' ve kick aldım ardından oyunu yenileyip neden böyle yaptığını sordum ve şikayetimi bildirdim ne üslubunu bozdum ne hakaret ne aykırı bişey yaptım ve
    --
    22-07-2014 tarihinde saat 23:34:41, 7 Gün(ler) süresince çikarıldın. Tekrar 29-07-2014 saat 23:34:41 zamanında giriş yapabilirsin.
    --
    Bakın değerli yöneticiler görevliler bir suçum olduğunu düşünmüyorum yanlış bir şey yazdığımıda düşünmüyorum eğer yanlışımız olduysa TUĞRA adminden özür diliyorum lütfen ilgilenin gereksiz bir ceza aldığımı düşünüyorum gereğinin yapılmasını rica ediyorum Sayın Yetkililer
    Not: kusura bakmayın konu yerini bulamadım eğer yanllış yerdeyse taşırsanız sevinirim... Şimdiden teşekkür ederim

2. Merhaba ,

Forum üzerinden yapabileceğimiz birşey yok maalesef. Chat ile ilgili konulara support bakıyor. Gerekli bilgilerinizle support'a durumu anlaşılır olarak bildiriniz.

İyi forumlar.

3. Teşekkürler modum durumu aynen burada anlattığım gibi bildirdim umarım olumlu cevap alırım
    İyi Oyunlar

4. Merhaba ,

Rica ederim görevimiz imkanlar dahilinde sizlere yardımcı olmaktır. Ayrıca support yoğunluğa bağlı olarak en geç 48 saat içinde cevap verecektir.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.