Chat Ban

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Foward_Unto_Down tarafından 13 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba ;

3 - 8 Haritasında takılırken , kendi kendine gezen bir PET Gözüme takıldı , Adam kamuflajdır dedim ama PET ' in yanında gezen kimse yoktu

Bende Chattan ; Pet ' in tek başına gezmesi bot kullanıldığını gösterir mi ? , Birinin bot kullandığını nasıl anlarım yazdım , Sistem beni banladı : (

Kurallara göre bir oyuncuya hilekar dersem ban yemem gerekiyor ama ben bir oyuncu ismi vermedim

Yine de bu ban sebebi mi ? Değilse

Eski forumda şikayetlerimizi yazdığımız bir konu vardı , Yeni forumda bulamadım , Forum yenilendikten sonra Chat şikayetlerini Support ' a mı bildirmek gerekiyor ?

Teşekkürler

2. Cloud

Cloud User

Bot kelimesini kullanmak bile ban sebebidir.

Supporta bildiriniz.

İyi forumlar

Foward_Unto_Down ve GRANDMASTER bunu beğendi.
  3. Saçma bir şey aslında , Bot kelimesi sadece hile anlamına gelmez ki , Chat sonuçta sohbet için çıkarılmış

Ben çıkıp arkadaşıma yeni bot ( ayakkabı anlamında ) aldım yada botum yırtıldı desem sistem beni yine mi banlayacak

Çok saçma olmuş , Support ' a bildiriyi ne şekilde yapmalıyım

Kullanıcı İD , Olay saati ve mesaj ' ım yeterli olur mu ?

4. Supreme

Supreme User

Yeterli olacaktır.

İyi forumlar

Foward_Unto_Down bunu beğendi.
  5. sadece açıklamanı yap ve id yi yaz bide bot derken b0t de :)

6. Merhaba ;

Chat ban sikayetleri icin Support'a basvurunuz.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.