Chat ban

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -BoldMan- tarafından 16 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -BoldMan-

-BoldMan- User

Bu foruma chat bann konusu ne zaman açılacak acaba? Supportlar geç cevap veriyor ve birde chat sorunu ile ilgilenirlerse işimiz yaman... otomatik sistem bannı aldım ve haksız olduğunu düşünüyorum support yazdım 1,5 saat olacak hala açılma yok...chat gibi durum olmasa beklemeye alıştım ama irtibat kurduğum tek orası var ve sıkıntı veriyor... diğer chat adminleri daha hızlıydı... acilen bir el koyun ts de chat admin var ise bilgilendirin lütfen ıd bırakıyorum...

100171216
    TR1 MMO

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konunuzu sohbet bölümüne acabilirseniz her ne kadar formdan işlem yapılamıyorda olsa görülür ve konunun önemli oldugunu bir kez daha hatırlatmış olabilirsiniz

En kısa zamanda adminlerimiz chat icin yardim bölümünü acacaktır bilginiz olsun.

Keyifli formlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.