chat banda son nokta

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ECEL-TOT£ tarafından 1 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ECEL-TOT£

ECEL-TOT£ User

1. mes ele : Evvela bütün moderatör arkadaşlara saygım sonsuz fakat bu durum çok canımı sıktı açık kimliğini oyun nickini ( gizli olması gerekirken) bildiğim ve kendisi tarafından sevilmediğimiz KILIÇ CM global amerika 4 serveri bende CM lik yaptım yaptığım sürece oyuncular tarafından kimliğim saklıydı kimse bilmezdi gerek oyunda gerekse chatte belli ettirmememden kaynaklı ki bu bir kuraldı. demem şuki bu cm sıfatıyla görevli arkadaşın kimliğini birçok arkadaş bilmektedir.

kendisinin bireysel kin ve birtakım sebeplerden dolayı görevini kötüye kullandığını düşünüyoruz

bütün moderatörlerinde defalarca şahit olup göz yumdukları düzelir dedikleri bazı şeylerin bu şahısta düzelmeyeceğini düşünüyoruz arkadaşlarım ve ben bunu bildirmek istedim bu cm tarafından kaçıncı banlanmam hiç bşy yazmadan arkadaşımla mrb nasıl gidiyor ... gibi konuşmadan banlandığımda oldu muhabbet sohbet arası admnstratr tarafndan çkarldn da oldu .... oldu da oldu
    şimdi atacağım foto dada slm yazıyorum cm kes kopyala yağıştır 3 4 5 şey yazıyor
    cm sesleniyorum ses yok
    admin ses yok
    ve sonunda yine ban
    bütün chat kurallarını biliyorum biri şimdi bu fotoya bakıp burdaki aykırılığımı vermiş olduğum rahatsızlığı ve bilmediğim okuralı söylesin .
    biride gerekeni yapsın artık chat bizlerin biz oyuncuların artık chate oyuna girmekten acizlik duyuyoruz bu gibi durumlardan ötürü..

2. bende cm lik yaptım diyorsunuz ve haksız ban aldığınızı iddaa ediyorsunuz.bana göre aldığınız ban haklı bir cm ye salla başını al maaşını diyemezsiniz zira yakıştırma bir insana kullanılmaz.baş sallayıp maaş alanlar başka sınıf yaratıklardır....diğer yandan bir chat sayfasında en çok iki uyarı yazısı atılabilir kuralı vardır yani bir sayfada ikiden cok uyarı yazısı olmamalıdır..siz bu konuda haklısınız..fakat davranış biçiminiz yanlış ve izlediğiniz yolda yanlış.tıpkı bu konuyu buraya açmanız gibi..yapmanız gereken elinizdeki resim belge vs ile birlikte durumu supporta bildirmekti..siz bu durumu supporta bildirmiş olsanız dahi sizi haksız göreceklerine eminim..neden derseniz birkişinin size kötü söz sarf etmesi sizinde ona etme hakkını size vermez eğer verirseniz sizde aynı kefeye girer gerekli cezayı alırsınız.siz cm görevini düzgün yapmıyor diye hakaret etme hakkına sahip değilsiniz..diğer yandan cm lik yaptığınız dönemde belki böyle değildi ama şimdi cm ler chatten her cm yada admin yazana cevap verme mecburiyetleri yoktur.ister yanıt verirler istemez vermezler..

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Öncelikle bu tür konuları , Genel Konular kısmına açınız.

İkinci olarak , Eskiden görevli iseniz , bu tür durumlar ile , Support ' un ilgilendiğini de bilirsiniz.

Söz konusun CM ' nin kimliğini açıkladığına dair kesin kanıtlarınız var ise , yada Görevini kötüye kullandığına dair kesin bir kanıtınız var ise ; Durumu Support ' a izah ediniz.

Görevliler hakkında ki incelemeler , Support tarafından yapılmaktadır.

Ancak aldığınız ban , CM ' ye yaptığınız hakaretten ötürü , haklı bir bandır.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.