Chat Banı Açtırma Talebi.

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve GALYALILAR tarafından 25 Nisan 2026 16:07 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. GALYALILAR

GALYALILAR User

Merhabalar iyi çalışmalar dilerim değerli arkadaşlar. 1 Aylık chat banı yediğim için sizlere yazıyorum. Biliyorum tehditvari bir şekilde bütün arkadaşlarınız küfür yiyecek yazdığım için haklı olarak banladınız. Fakat inanın ki ağır tahrik sonucu olarak verdiğim bir tepkiydi. Çünkü yazdığım insan hakaretvari bir şekilde konuşuyordu. Chat geçmişini okursanız benim daha önce herhangi bir yerde hakaret ettiğimi göremezsiniz. Çünkü buna kesinlikle karşı bir insanım. Bu durum için sizlerden özür diler ve bundan sonra oyun içerisindeki arkadaşlara kesinlikle bu tarzda cümleler kurmayacağıma söz veriyorum. Chat banımın kaldırılmasını rica ediyorum. Teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.

2. konunun incelenmesi için support ekibiyle iletişime geçin. Burası sohbet edilen, fikirler tartışılan, beyin fırtınaları yapılan bir yer :oops: