CHAT BANI AF EDİLMELİ

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve nuro12 tarafından 30 Mart 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. nuro12

nuro12 User

merhaba oyun yöneticilere ve oyun arkadaşlarım insan oyun oynarken sinir olması gayet normal bir şey ve bir anlık sinirile küfür etmeside chat banı kalkmalı yani bir af getirilmeli ban yiyen hesaplar malesef yalnız oynuyor ve oyundan da bir tad almadıkları için oyunu brakıyorlar darkorbit kendisi kendi ayağına sıkıyor ses li konusma vb gibi güncelemerl olmalı banlar acilen kalkmalı ban dediğin 1 2 saat olur başka oyunlarda oynuyoruz onlarda böyle bir sorun yok.

FeC bunu beğendi.
  2. Prometid

Prometid User

Chatte CM olmadığını ve ban yemediğini gören ve 1 aydır chatte küfür spamı yapan adam tabi perma yemeli o da ayrı mesele fakat cezalar şu an ne durumda bilmiyorum. Ama aşamalı bir şekilde gitmeli. 1 saat> 6 saat > 12 saat >1 gün >1 hafta > 1 ay > 6 ay > 1 yıl > Perma gibisinden.

3. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY Board Administrator Team Darkorbit

4. nuro12

nuro12 User

Şimdi geçtim iletişime ban kalkarmı .

5. Grevious

Grevious User

Ben chat banı yedim 100 yıl. sebebide küfür vs değil nickimin tütün mamülü ismi barındırması. ismimi değiştirdikten sonra supporta 5 aydır ticket atıyorm sağolsunlar hala bi dönüş olmadı