chat banı bakarmısınız *

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Lovely-end tarafından 20 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Lovely-end

Lovely-end User

ilk başta ismim exIm**** di (argo var nick bulamamıştım sorry) oyuzden sınırsız ban yedim sanırım bilinmeyen zaman süresince uzaklaştırıldınız diyor. şimdi değiştim ismimi banı açılabilirmi ?

2. İsmini değiştiysen supporta yazıp şansını deneyebilirsin.

3. Lovely-end

Lovely-end User

normalde kalkmıyormu ? hiç gelmedi aklıma nick ya. modlar bakamazmı id atayım[​IMG]********

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Şubat 2016
  4. Forumdaki tecrübelerime göre burada işlem yapamıyorlar bu konuda sadece support yardımcı olabilir.

İsim kurallara uygun değildiyse ban haklı olarak kalıcıda olabilir fakat ismini değiştiysen supporta yazıp şansını deneyebilirsin.

Bildiğim kadarıyla en fazla 3 ay ban oluyor. (Yanlış biliyorda olabilirim)

5. Lovely-end

Lovely-end User

Bilinmeyen bir zamana kadar, yasaklandın.

of ya :(

6. Bu konularda daha dikkatli olman gerekir. Bahanen de çok garip bir şey bulamayan "123597657" karıştırır bi rakam yazar.

7. Lovely-end

Lovely-end User

ne bileyim hocam :DDD ama sınırsız ban atmada cok zalimce yahu.

ben zaten chattande dedim degistiricem ismimi diye tam degistirdim bir baktım administrator tarafından uzaklastırıldınız diye.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Şubat 2016
  8. Argo olunca ne olur bilmemde uygunsuz isim olanları banlıyorlar supporta yazınca açıyorlardı.

9. Lovely-end

Lovely-end User

tamam ben bi şansımı deneyeyim hocam.

10. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Arkadaşımızında dediği gibi yapacak bişey yok ben olsam bende arkadaşımızın verdiği cevapları verecektim.Supporta başvurunuz.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.