Chat Banı Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BlueSparkk tarafından 20 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BlueSparkk

BlueSparkk User

Merhabalar.
    Az önce oyuna girdim.
    Karantina için x7x7 yazdım. ve yazar yazmaz chatten ban yedim.
    Sebebi nedir yani ? durduk yere neden ban yedim ?

ya bu *** bizimle dalga mı geçiyor ?
    x7 yazmak ban sebebiymiş. şakamısınız siz ?
    2 nci hesap ile girdim. soru sordum x7 bile yazamıycaksak nasıl grup bulucaz diye, o hesabada ban attı. şakamı bu ya ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Şubat 2020
  2. ateistkeci

ateistkeci User

Gerçekten saçma karantina grubu aramak ban sebebi?

3. BlueSparkk

BlueSparkk User

Chatte o kadar küfür, o kadar hakaret eden kişiler halaaa ban yemedi reportlamamıza rağmen. ama şu anda TR3 chatinde x7 yazan HERKESE ban atıyor.

4. ateistkeci

ateistkeci User

Az önce oyuna girdim şu an *** karşı bir isyan başlamış gibi :D

Oyunda x7 yazanlardan çok daha önemli sorunlar var ve bunların başında gece 12'den sonra chatin durumu geliyor; Chat Adminler ve Chat Moderatörler olmadığı için herkes ağzına geleni söylüyor (Elimden geldiğince bu durumlarda /report yaparak mesajı raporluyorum.) ve bu kişiler sabaha kadar bazen ban yemiyor veya raporlayan olmazsa hiç ban yemiyorlar. Ancak şimdi karantina grubu aramak isteyenler sohbetten yasaklanıyorlar :D

Supporta durumu açıkça anlatmanı ve banının açılmasını istemeyi dene açacaklarını düşünüyorum çünkü bildiğim kadarıyla bir kural ihlali yapmadın :)

5. BlueSparkk

BlueSparkk User

Ban önemli değil 00:06 da açılacak. Yarım saatlik verildi. Benim anlamadığım X7 yazmak nasıl ban sebebi olabilir ya :) tamam onuda geçtim ezik bir çarım var cok cok önceden kalan, o hesaba girdim. Chate yazdım, chate yazamayacak isek nasıl bulacağız diye, o hesabıda banladı :D 3 aydır millet hiç durmadan x7 x7 x7 x7 x7 x7 x7 diye yazarken ben yazınca bir anda yasak oluyor :) Bu tarz şeylerin kesinlikle ama kesinlike özelden yapılması gerekiyormuş. Bire bir konuşmalar özelden yapılmalı, klan aramaları özelden yapılmalı, vs istekleri özelden yapılmalı.
    Ee kaldırın gitsin o zaman bu global chati ne gerek kaldı herşeyi özelden yapacak isek ?

zalim bunu beğendi.
  6. hedefim

hedefim User

Hangi tarayıcıyı kullandığınızı öğrenebilirmiyim çok hoşuma gitti :)

7. ateistkeci

ateistkeci User

Doğru yani her şeyi özelden yapmamız isteniyor ama bu tür şeylerde özelden yapmaya çalışmak herkesi yormayacak mı :p

Ne edelim geçti gitti şu an herkes x7 devam ediyor :D

Opera GX bende kullanıyorum gerçekten çok hoş bir şey :)

hedefim bunu beğendi.
  8. BlueSparkk

BlueSparkk User

Opera GX, Kendisine ait RAM CPU ve İnternet sınırlaması var, rengini ve arka planını kendinize göre değiştirebiliyorsunuz, ve tam bir oyun tarayıcısı :) Kesinlikle tavsiye ederim.

hedefim bunu beğendi.
  9. hedefim

hedefim User

RAM CPU ve internet sınırlamasını biraz daha açabilirmisiniz sanki biraz cahil kaldım :) :)

10. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Öncelikle lütfen forum içerisinde ki uslubunuza dikkat ediniz. Hiç bir CM veya CA sizin deyiminizle kafasına göre ban atamaz, belirli kurallar vardır. Ve bu kurallara uymanız gerekmekte. Lakin aldığınız cezanın haksız olduğunu düşünüyorsanız Supporta başvurabilirsiniz.

Sormak istediğiniz başka birşey yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

11. BlueSparkk

BlueSparkk User

belirli kurallar vardır. Ve bu kurallara uymanız gerekmekte
    attığım fotoğraftan gördüğünüz kadarı ile oyuna yeni girdim. yani global chatte konuşuyorsunuz yazısı var. bu yazı sadece oyuna ilk girişte gelir.
    daha sonra benim yazdığım mesajı görüyorsunuz. ve son olarak ta ban aldığım sebebi görüyosunuz.
    x7 yazdım. ban sebebim x7. oyuna daha yeni girmiş bir kişi hangi kuralları çiğnemiş olabilir ?

Ayrıca CM ismini neden sansürlüyorsunuz? Bence bu konuyu herkes görmeli. x7 yazan herkese chat banı vermekte neymiş. birde gelip X7 yazmayın karantina yazin demesi , zaten iyice insanı çıldırttı.

12. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Forum içerisinde alt alta yazmak(flood) yasaktır. Mesajlarınızı bu nedenle birleştirdim. Lütfen tekrarlamayınız. Kurallar gereği X Admin bunu yapıyor/yaptı X CM Şunu şöyle yaptı demek herkese açık bir platformda yasaktır. İlgili mesajlar o nedenle sansürlenmiştir.

Sizleri anlıyorum, haksız bir susturma aldığınızı düşünüyorsunuz. Bu nedenle sinirlisiniz, lakin bu sorununuzu sadece Support çözebilir, bizler sadece forumda görevleyiz ve ilgili sorununuzun çözümü ne yazık ki forumda yok :(

İyi forumlar.

13. Sizleri anlıyorum, haksız bir susturma aldığınızı düşünüyorsunuz. Bu nedenle sinirlisiniz, lakin bu sorununuzu sadece Support çözebilir, bizler sadece forumda görevleyiz ve ilgili sorununuzun çözümü ne yazık ki forumda yok :(

İyi forumlar.

İşte özlene ve beklenen cevap şekli budur.Ne kaybettin bu şekilde cevap vermekle kardeşim?Hiç birşey değil mi.En azından uslüp ile kalp kazanın.Gerisi pekte önemli değil.Alıştık biz senelerdir adaletsizliklere.Para ve emek verdiğimiz oyunda bari küçükdüşürücü muamele görmeyelim değil mi.Kalın sağlıcakla.

hedefim ve ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  14. BlueSparkk

BlueSparkk User

Yinede cevaplarınız için teşekkür ederim. Suporta yazıp tüm durumu cok güzel bir şekilde anlattım. Chatte nasıl ban yediğimi, 2 nci hesabımı soru sorduğum için nası banladığımı, benden sonra x7 yazan 15-20 kişiyi nası banlayıp karantina grubunu bozduğunu anlattım.
    Konuyu kilitleyebilirsiniz.

15. Krios

Krios Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.