chat banı hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve __ERDEMLİ__ tarafından 22 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar,ben birkaç gün önce chatte nickimden dolayı ban yedim ve tam tamına 1 ay.Nickimi ayarlamadan önce herhangi bir uyarı çıkmadı onaylandı direk ben de normal olarak nicki kullandım ve görevim için grup ararken global chate mesaj attım ardından ban yedim.Üslubumdan dolayı kusura bakmayın fakat ben oyunun laglı olduğu zamanlarda almanyada tr serveriyle ilgilenen bigpoint ekibine giydirmiştim ağır bir şekil o zaman bile bu kadar ban yemedim.Ban atılmasına gerçekten anlam veremiyorum uyarılsaydım değiştirecektim zaten nickimi neden bir ay ban yedim ki?Eğer nickimi değiştirip ticket atarsam banın geri çekilme ihtimali var mı,şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.

2. ateistkeci

ateistkeci User

Nickini değiştirip Supporta yazarsan açılıyor

_-Thanatos-_ bunu beğendi.
  3. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Nickinizi değiştirip Support Takımımıza bilet atmanız durumunda gerekli işlem yapılacaktır.

İyi Forumlar.

4. iki cevap içinde teşekkür ederim konu kilitlenebilir.

5. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Talebiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 May 2020
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.