Chat Banı Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ☾☆_.DΞŁİ.☾☆_[ßØ¥] tarafından 11 Ekim 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Tags:
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 10.10.2020 tarihinde sabahtan akşam saat 22 ye kadar günlük görevleri yapıp kapı döndüm yaşlı vucudum elverdiği kadar.Ancak 544. sırada başladığım bu yoğun çabalarım gün sonunda 545. olarak neticelenince bir hayli canım sıkıldı ve çok kızdım oyunu bu hale getiren otomatik oyunculara ve chatten sitemkar bi konuşma yaptım.Artık oyunun oynanamayacak hale geldiği ,bu programcılarla manuel olarak başa çıkmanın mümkün olmadığı ,bırakacağım mevzuları konuşulurken bir oyuncu "seni rapor ettim,program kullanılmasını övdün" deyince bende ne övmesi bi sövmediğim kaldı dedim o da benim yazdığım tek satırlık program övme gibi görüken "programsız oyun oynanamaz" benzeri yazımı rapor ettiğini söyleyince ben çıldırdım haliyle.Yapmamam gereken birşeyi yaptım.Sabah uyanıp tekrar otun sayfasına girdiğimde 1 sıra geri değil 1 sıra ileri gittiğimi gördüm.Ve bu yazıyı yazmaya karar verdim.Çünkü az buz emek ve para harcamıyorum şu oyuna.Manuel olarak dayanabildiğim kadar da devam edeceğim.Chatt banımın da tekrar gözden geçirilmesini rica ederim.

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Lütfen durumla alakalı support birimi ile iletişime geçiniz. Chat cezanız için ilgili incelemeleri yapacaklardır.
    Support İle Nasıl İletişime Geçerim
    https://board-tr.darkorbit.com//threads/support-ile-nasil-iletisime-gecerim-s-s-s.127724/

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.